UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært

Rikke Gøransson bliver igen vært.

Rikke Gøransson skal igen i år stå i spidsen som vært ved det store indsamlingsshow 'Beat Diabetes – Kampen for livet'.

Danmark og 'Det Kongelige Danske Musikkonservatorium' i København er årets værter, når kendte personer med diabetestilknytning fra Sverige, Norge og Danmark dyster om at skabe opmærksomhed om diabetes og skaffe midler til vital forskning.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 med kæmpe ‘Robinson’-brøler

- Det er med den største glæde og ære, at jeg kan fortælle, at jeg som vært igen i år sammen med Peter Jihde og Iman Meskini vil gøre vores bedste for at samle så mange penge ind som muligt til livsvigtig forskning af diabetes, skriver Rikke i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen forklarer svær tid

Ud over konkurrencerne vil programmet give seerne et indblik i, hvordan det er at leve med eller nær diabetes gennem forskellige personlige historier og optrædener med kendte kunstnere. Vi får også et indblik i den teknologiske udvikling, noget som Beat Diabetes Fonden arbejder aktivt på for at skubbe endnu hurtigere.

- I dag får personer med type 2-diabetes desværre ikke de samme forudsætninger som en person med type 1-diabetes. Vi ved, at teknologien bidrager til et længere liv med en højere livskvalitet. Beat Diabetes har en stemme, og den agter vi at fortsætte med at bruge, siger Helena Kolvik, som er generalsekretær for Beat Diabetes Fonden i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson taler ud om hårdt brud

Programmet vises på Viaplay og TV3 klokken 19.00-21.00 den 13. november.

Peter Jihde, Iman Meskini og Rikke Gøransson er igen værterne for 'Beat Diabetes – Kampen for livet’ (Foto: Viaplay Group)
Peter Jihde, Iman Meskini og Rikke Gøransson er igen værterne for 'Beat Diabetes – Kampen for livet’ (Foto: Viaplay Group)