UHH: Realitybabes vender tilbage til skærmen - i TRE programmer

'Ex on the Beach'-slyngveninderne Tabita og Liv vender snart tilbage til skærmen i hele tre programmer. Meget tyder på, at det ene program er 'X Factor'.

Liv og Tabita har fået opbygget et stærkt venskab, efter de deltog i 'Ex on the Beach' sæson to sammen. En svingende romance har det også siden været til mellem de to piger, der dog aldrig helt har fået udviklet venskabet til mere.

Men venskabet består atter, og faktisk ser de to piger en del mere til hinanden for tiden. De skal nemlig snart til at være en rigtig duo.

- Lige nu er vi ved at forberede en masse ting, for vi skal deltage i et nyt program sammen. Det må vi ikke rigtigt sige, hvad er, og det er jo lidt en hemmelighed, og det gør jo, at vi bliver nødt til at være meget sammen, forklarer Liv til Realityportalen, før hun suppleres af Tabita:

- Vi kan fortælle så meget, at vi kommer til at bruge et fælles talent, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ sæson 3: Hvem er klar til at knalde på tv?

De to realitybabes vil dog ikke bekræfte, at det er deres fælles talent for at synge, som kommer i spil i det nye program.

- Det ved man aldrig, det bliver jo spændende at se, hvad det kunne være. Vi kan ikke sige andet, end at I skal være spændte på at se, hvad det er, vi har i ærmet, for I slipper ikke for mig og Liv endnu, griner Tabita.

Heller ikke, om det nye program er et konkurrenceprogram, vil Liv og Tabita svare på.

- Det er, hvad man tager det som, griner Liv.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er ‘Ex on the Beach’-babes klar til porno?

Klar til 'X Factor'?

Meget kunne altså tyde på, at det er et sangprogram, som de to realitybabes stiller op som duo i. Både Liv og Tabita elsker at synge og er dygtige til det, og de fortæller altså, at de for tiden går og forbereder sig grundigt til det nye program.

Selvom Liv og Tabita ikke må afsløre hvilket program, der er tale om, så er der kun en vis mængde danske tv-programmer, hvor sangtalentet kan vises frem: 'All together now', 'Danmark har talent' og 'X Factor'.

'All together now' kan udelukkes, for her kan man kun stille op alene, hvor Tabita og Liv jo fortæller, at de deltager sammen. 'Danmark har talent' har netop vist deres første to audition-programmer i fjernsynet, så det kan dårligt heller være det program, som pigerne nu forbereder sig til - i så fald må de siges at være i meget god tid, endda før det er overhovedet er klart, om der vil komme en ny sæson.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita taler ud om eksmanden: Jeg skulle være utro eller dø

'X Factor' derimod har netop haft sine første precastings, og indsamlingen af nye talenter til programmet er i fuld gang. Dermed er der altså sandsynlighed for, at Liv og Tabita har fået et positivt svar på en precasting eller forbereder sig til auditionen for at stille op som duo.

De to realitybabes lyder dog ganske sikre på at blive vist på skræmen, så mon ikke, at de allerede har stået til precasting og har imponeret de professionelle underholdningsfolk, der skal sende folk videre til endnu en udvælgelsesrunde, hvorefter de egentlige auditions foran det velkendte dommerpanel kommer.

Ganske vist filmer Blu, der producerer X Factor, allerede de håbefulde deltagere til precastings, så det kan også være her, Liv og Tabita er blevet filmet. Dog er Blu selvfølgelig ikke er forpligtet til at bruge optagelserne, så det lyder altså som om, at de to realitybabes har klaret skærene ganske godt, såfremt det er 'X Factor', der er tale om. Meget tyder i hvert fald på det.

Den 13. sæson af 'X Factor' løber over skærmen i januar 2020. Igen består dommertrioen af Lars Ankerstjerne, Nanna Øland Fabricius og Thomas Blachman, mens værten også fortsat er Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Liv og Tabita tager en tårevædet afsked med hinanden i 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe om svær fortid: Eks døde af en overdosis

Endnu flere programmer

Men det er ikke kun det program, som Liv og Tabita sammen skal deltage i, seerne kan glæde sig til. De to veninder har nemlig også hvert deres program, som de snart kan ses i.

- Jeg skal også være med i et andet program, men det kan jeg heller ikke sige noget om. Men det kommer meget, meget, meget snart, det kommer i denne her måned, der bliver det faktisk vist, der er der premiere på det. Så det bliver rigtig spændende, fortæller Tabita.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv afslører fortid med hash og heroin

Liv har også et program klar, hvor hun skal deltage med en anden særlig kvinde end Tabita.

- Jeg skal også deltage i et program med min mor her om noget tid, så der sker lidt af hvert hele tiden med mig og Tabita, griner Liv.

Der er altså en del i vente for Tabita og Liv, der snart kan ses i tre forskellige programmer.

- Hvis ikke flere, griner Tabita til slut.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv åbner op: Jeg ville gerne være kærester med Tabita

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …