UHH! Nyt realitypar?

Lærke indeholder alle de kvaliteter, som Marco leder efter i en potentiel kæreste.

Lærke Wadmann fra 'Ex on the Beach' og Marco Harry fra 'Paradise Hotel' har set meget til hinanden på det sidste, og stod det til Marco, måtte det gerne udvikle sig til mere end blot venskab.

- Lærke og jeg har set lidt til hinanden det sidste stykke tid, vi har det godt sammen og nyder hinandens selskab. Vi har rigtig mange ting til fælles og mange af de samme holdninger, så på den lange bane kunne jeg snildt se os sammen, fortæller Marco til Realityportalen.

Marco har tidligere fortalt Realityportalen, at han er klar til at blive voksen og leder efter den rette pige at slå sig ned med. Men det er ingen hemmelighed, at 'Paradise'-stjernen stiller høje krav, og at det er de færreste, der kan indfri dem.

Her kommer Lærke ind i billedet.

LÆS OGSÅ: Line Maria raser: Vi er også mennesker!

Lærke er en kæmpe overscoring

- Lærke er super meget min type. Jeg vægter personlighed højt, og der rammer hun spot on. Hun er selvironisk, hun siger sin ærlige mening, og så er hun ligeglad med andres meninger og holdninger. Det er tre ting, jeg vægter højt, siger Marco og tilføjer:

- Derudover har hun lyst hår, blå øjne og en skarp body, what's not to like? Lærke er en kæmpe overscoring.

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman

Selvom Lærke er smigret over Marcos søde ord, er der ifølge hende ikke mere end venskab imellem de to realitystjerner.

- Marco og jeg har set meget til hinanden det sidste stykke tid, men vi er venner, som vi altid har været. Han er et dejligt menneske, men det er ikke mere end venner, fortæller Lærke til Realityportalen.

Om det med tiden vil udvikle sig til mere end venskab, må tiden vise, men Marco er i hvert fald klar.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' vender tilbage & med to nye mødre

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot