UHH! Første kys i 'True Love'

To af singlerne har allerede fundet vej til hinandens læber i det nye datingprogram.

Datingprogrammet 'True Love' har allerede haft sit helt eget firkantsdrama mellem de to par, Marcus og Kira og Casper og Nicoline. Både Kira og Nicoline var interesserede i Marcus fra starten, og mens Nicoline var interesseret i både Casper og Marcus, så var begge fyre også temmelig interesserede i hende.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Kira frustreret: Vigtige samtaler er klippet ud

Efter et par dage i den italienske villa blev de fire tråde endelig reddet ud, efter Nicoline og Marcus fik fortalt deres partnere, at det var hinanden, de var mest interesserede i. Og det resulterede i, at de to turtelduer delte programmets allerførste kys.

- Det er virkelig dejligt at kysse med Nicoline. Det er et godt kys, og det giver kriller i maven, lyder det var en storsmilende Marcus.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor støtter reality-stjernerne Karsten

Og den dejlige følelse synes at være gengældt.

- Det er så dejligt at kysse med Marcus, endelig. Det er enormt hyggeligt at ligge sammen med ham. Han varmer mit hjerte, og jeg får sommerfugle i maven. Jeg kan ikke rigtig være i mig selv. Det er dejligt. Jeg er glad, fortæller en glad Nicoline.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

Du kan se klippet med det første kys øverst i artiklen, og herunder kan du se den akavede dobbeltdate, som de to par tidligere var på.

Du kan se de to nyeste afsnit af 'True Love' hver tirsdag på Discovery+

LÆS OGSÅ: Kendt radiovært raser over 'Vild med dans'-deltagers exit