Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).
Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).

UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

'Paradise Hotel'-parret har mange planer for deres liv sammen. Men der er noget, der lige skal nydes, inden de er klar til at byde deres første barn velkommen til verden.

Vi er mange, der med hjerter i øjnene hepper på 25-årige Anna og 24-årige Olivers kærlighedshistorie, som det har været muligt at følge med i, siden den begyndte i 'Paradise Hotel'.

Reality-parret er som bekendt i marts flyttet sammen i en lejlighed i Køge, og nu kunne det næste store skridt i livet meget muligt være at få et barn eller at blive gift.

LÆS OGSÅ: Teitur indrømmer: Jeg skal have barn med Christel

- Jeg er 100 procent sikker på, at det er Anna jeg skal være sammen med resten af mit liv, og at hun skal være mor til mine børn. Det er 100 procent hende, jeg skal fri til. Der er store planer, smiler Oliver i et live event med Realityportalen.

Han har dog også en lille drøm om at få et barn først, da han synes, det kunne være sødt at have den lille med til det kommende bryllup. Men før et bryllup kan komme på tale, skal Oliver jo ned på knæ, og når den dag kommer, lyder det til, at svaret bliver et ja.

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om misbrug: Jeg røg på psyk

- Det er planen, at vi skal være sammen for altid. Jeg har det sådan, at hvis ikke man har den følelse, så er det spild af tid. Vi sidder aldrig i en situation, hvor vi tænker på at gå vi fra hinanden. Og jeg har aldrig tænkt: "Slår han op med mig nu?", siger Anna.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Paradise Hotel’ rammes nu også af corona

Gik hinanden på nerverne

De to har allerede bevist overfor hinanden, at de kan holde sammen i medgang og modgang, for det har de oplevet de sidste mange måneder, hvor de grundet Danmarks lockdown har brugt ekstrem mange timer hjemme i hinandens selskab.

- Vi har gået hinanden lidt på nerverne, men vi er blevet stærkere af det, indrømmer Oliver.

Især Anna har haft en hård periode, hvor det har været svært for hende at se det positive i noget som helst. Det syn på livet har været hårdt for Oliver at stå ved siden af, da han ikke kender til de følelser i samme grad og generelt ser meget positivt på alt.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

- Men vi vil ikke være perioden foruden. Vi har taget meget med fra den stejle bakke, hvor alt var meget sort, og hvor vi så hinanden i helt andre situationer. Det kan vi virkelig bruge til noget fremadrettet. Og nu har vi det dejligt sammen igen, fortæller Anna.

Hvornår der skal børn til verden, har de ikke en dato for. Men Anna kunne godt tænke sig at have børn, inden hun fylder 30. Når der engang er kommet børn til verden, er drømmen at bo i hus med have. Haven er især Olivers ønske.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah har taget næste skridt i forholdet

- Vi glæder os selvfølgelig til at få børn, men først vil vi gerne have den fulde kæresteoplevelse og nyde tosomheden, siger Anna.

Herunder kan du se Anna og Oliver fortælle om deres fælles planer for fremtiden.