Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Nu åbner 'Ex on the Beach'-hunken op om bruddet med Cecilie.

Kærligheden er brast mellem det sidste 'Ex on the Beach'-par fra sæson to, Claes og Cecilie. Parret har haft mange op-og nedture, men det seneste halve år har de levet på en lyserød sky. De blev i sommers gift i Sunny Beach, Cecilie flyttede efterfølgende ind hos Claes i Randers, og de to havde fået fælles lejlighed i Skive pr. 1. december.

Nu er det dog desværre gået galt mellem dem. Det bekræftede Cecilie overfor Realityportalen.dk i går. 'Ex on the Beach'-baben kunne her fortælle, at det er hende, der har gjort det forbi, men mere ønsker hun ikke at fortælle om bruddet, da hun synes, Claes skal udtale sig først.

Indtil nu har det ikke været muligt at få en kommentar fra Claes, men nu åbner han op om bruddet med Cecilie:

- Cecilie valgte at slå op med mig, mens jeg er i Mauritius - jeg her for at headline en festival. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor hun har valgt at gå fra mig. Men jeg tror, hun har gået med tanken i noget tid. Vi diskuterede over beskeder, og så slog hun op. Jeg blev ret irriteret over beskeden, for jeg føler, jeg har spildt så meget af min tid på at hjælpe hende, hvor jeg i stedet kunne have fokuseret på min karriere. Jeg har hjulpet hende med hendes psyke, hendes humør, selvkontrol og bare at være der for hende, så tit jeg nu kunne. Men det var åbenbart ikke godt nok, siger Claes til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel

LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen

- Så nu flytter hun væk fra den gård, som vi bor på, og jeg har ikke snakket med hende om, hvor hun skal flytte hen. Der har ikke været utroskab involveret, i hvert fald ikke hvad jeg ved. Fremover skal jeg bare fokusere på musik og min karriere og ikke lade noget distrahere mig længere. Så kærligenden ryger nu på hylden. Jeg ønsker hende held og lykke med at finde en, der vil behandle hende bedre end mig. Det er helt slut mellem os denne gang. Hvis hun kan slå op med mig, når jeg er på den anden side af kloden, så betyder jeg tydeligvis intet for hende, fortsætter han og tilføjer, at han ikke har planer om at gøre noget ved Cecilie-tatoveringen på sin fod:

- Jeg har ikke tænkt mig at få lavet et cover-up af tatoveringen på foden, da folk alligevel ikke ser den, forklarer Claes, der bliver boende på gården i Randers, mens Cecilie formentlig flytter ind i lejligheden i Skive, som var planen, de skulle være flyttet ind i sammen.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!