Udstemte 'Big Brother'-Kenneth: Jeg er intellektuel overlegen

Taktikken slog fejl, og Kenneth fra Greve måtte i går se sig besejret og forlade 'Big Brother'.

Han pløkkede taktiker-gruppen sønder og sammen, men endte selv med at stå for skud. Kenneth fra Greve måtte i går se sig slået og dermed forlade 'Big Brother'-huset efter blot 14 dage.

- Det er selvfølgelig pisse ærgerligt at ryge ud. Jeg kunne godt have tænkt mig at blive udfordret noget mere. Jeg fik stillet en megasvær opgave, men klarede den til UG. At Karsten så var en tøsedreng og bakkede ud efter min fuldendte mission, det er jo bare ærgerligt, fortæller Kenneth i dag til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise: Færdig med uddannelse 

BB mangler intellekt

Selvom Kenneth selv mener, at hans taktik var velvalgt, så er det en tydelig irriteret ex-bebeoer, som Realityportalen.dk fanger dagen derpå.

- Jeg er skuffet over, at seerne vælger lort frem for intellekt. Jeg tror desværre, at det i reality handler mere om at te sig åndssvagt og stå på en stol og skrige, end det gælder om at bidrage med lidt mere finesse.

Snigskytten Kenneth havde også en helt klar mission for øje med sin deltagelse i 'Big Brother'.

- Jeg ville vise, at man godt kan være en normal fyr og samtidig deltage i reality. Jeg synes, at de fleste reality-idoler er mere eller mindre fucked, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Oliver trænger til et ordentligt knald

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.