Camilla Thoby. Foto: Janus Nielsen
Camilla Thoby. Foto: Janus Nielsen

Udsat for ubehageligt pres

Situationen giver Camilla en følelse af at være kvalt, og det ender med, at hun må hæve stemmen og sige tydeligt fra overfor Jonas.

Jonas kan godt mærke, at han ikke længere har Camillas fulde opmærksomhed, og det går ham på.

Han er bekymret for, om han har baben for sig selv, og om hun egentlig er oprigtig interesseret i ham, eller om det bare er hans udseende, hun synes om.

- Du ved godt, at jeg kan lide din personlighed og dine værdier, forsøger Camilla at berolige ham.

LÆS OGSÅ: Line Maria giver status på forholdet efter utroskabsrygter

Men så let slipper hun ikke ud af Jonas' greb.

Han lægger et yderligere pres på hende, selvom hun mange gange har givet udtryk for, at hun godt kan lide jagten, hvis hun skal blive sådan rigtig vild med en mand.

- Jeg ved ikke, hvad det er med mig og Jonas. Jeg synes jo, han er super dejlig. Men han skal virkelig bare passe på med hele tiden at kvæle mig, siger hun om hele situationen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Camilla prøver på en pæn måde at forklare Jonas, at hun ikke er klar til at binde sig for meget til ham, da hun også gerne vil lære de andre fyre i villaen at kende. Og her fornemmer man som seer, at hun altså især gerne vil lære Nichlas Petersson, der senest er ankommet til villaen, at kende.

Jonas giver ikke op og forsøger at få 'Ex on the Beach'-baben til at sige mere klart, hvor hun står. Det får dog bare Camilla til at hæve stemmen og føle sig endnu mere presset.

LÆS OGSÅ: AV! Stor fyringsrunde i Bronuts

Se i klippet, hvordan samtalen udvikler sig. Se hele afsnittet på Dplay.