Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Remee og Mathildes familie går snart fra tre til fire, men forholdet er udfordret.

Remee og hans forlovede, modellen og influenceren Mathilde, inviterer endnu en gang inden for i deres helt egen serie 'Remee & Mathilde' på discovery+.

i sæson 4 af den populære serie kommer vi tættere på Remee og Mathilde samt deres datter Kenya end nogensinde før. Vi får et unikt indblik i hverdagslivet, karrierelivet og de helt nye udfordringer, som familien står over for.

LÆS OGSÅ: Åbner op om døden: Mindede mig om Mopper

Drømmen om det storslåede bryllup og en familieforøgelse har længe stået øverst på dagsordenen, men der er opstået udfordringer efter syv år som par.

- Når det lige pludselig går galt i kernen, så står hele korthuset bare og er ved at vælte, fortæller Remee i sæson 4 af 'Remee & Mathilde'.

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af 'Bachelor'

Oveni udfordringer med kærligheden står de også midt i en flytning, hvor de hiver rødderne op og flytter fra Kenyas barndomshjem. Beslutningen om, hvor de skal flytte hen, er på ingen måde nem, og de er ikke enige om, hvorvidt de skal bo i  hus eller lejlighed. Remee og Mathilde har forskellige ønsker, men kan de forenes? Og skal de måske være familie på en ny måde?

- Vi er jo meget forskellige også som mennesker, fortæller Mathilde i programmet og afslører, at parret er startet i terapi igen.

LÆS OGSÅ: WOW: Så langt er Mathilde Gøhler henne i graviditeten

Midt i nye og svære tider lander en længe ventet lykke, der måske kan være en ny begyndelse på deres forhold. De skal nemlig være forældre sammen for anden gang, og Kenya skal endelig være storesøster.

Hvorfor, Remee og Mathilde har ventet så længe med familieforøgelsen, er et sårbart emne, men i den nye sæson åbner de op for, hvorfor der er gået hele seks år, inden de skulle have barn nummer to.

Følg med i en spritny sæson af 'Remee & Mathilde', hvor tre bliver til fire i familien Jackmann Gøhler. Programmet har premiere tirsdag den 29. juni på discovery+.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Dennis Knudsen er blevet far for anden gang