Ude af 'Vild med dans': Jeg er kommet styrket ud

Seks blev til fem, da endnu et par i aften måtte forlade 'Vild med dans'.

Aftenens 'Vild med dans' live har budt på lidt af hvert blandt andet seks forskellige stilarter, sæsonens første holddans og ligeledes sæsonens første 10-tal, som gik til Caspar Phillipson og Malene Østergaard.

Over hele landet har landets skolebørn løbet skosålerne slidte ved skolernes motionsdag, og med kun seks par tilbage er danseskoene også ved at være slidt ned. Men selvom alle par brændende ønsker at danse videre næste fredag, så kan kun fem par fortsætte.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel stolt af sin datter: Mobning er no go

Efter dommernes stemmer lå Katerina og Morten på en sidsteplads med samlet 30 point efterfulgt af Daniel og Asta på en femteplads med 35 point.

Men alt kan som bekendt ske i 'Vild med dans', og det er før set, at seerne vender op og ned på det hele, og det skete også i aften, hvor Daniel og Asta klarede frisag med seernes stemmer.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans': Micki er begyndt til dans

I den ubarmhjertige dødsbanen blev det parrene Katerina og Morten samt Natasha og Thomas, der blev sendt i omdans.

Efter to flotte præstationer og seernes stemmer blev det afgjort, at Katerina og Morten ikke danser videre i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om afbrudt samarbejde: Det føles så forkert, men samtidig rigtigt

- Det har været en kæmpe oplevelse og en kæmpe gave. Det fællesskab og det at kaste sig selv ud på dybt vand er jeg gået styrket ud af. Det har været fantastisk, fortæller Katerina efter afgørelsen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde overrasker: Scorer nyt job