Ude af 'Robinson Ekspeditionen': Jeg fik paranoia

De fysiske udfordringer var slet ikke de værste for Doaa Zaher.

LÆS OGSÅ: Kendt radiovært raser over ‘Vild med dans’-deltagers exit

For selv om det var hårdt at deltage i 'Robinson Ekspeditionen' - også for en veltrænet sundhedsinfluencer - så var det mentale i virkeligheden det hårdeste for Doaa Zaher, som her til aften måtte forlade 'Robinson Ekspeditionen'.

- Puha, jeg træner jo meget til hverdag, fordi jeg hjælper kvinder med vægttab. Der tænkte jeg, jeg lige havde nogle pluspoint, men hold kæft mand, det var hårdt. Det var det sgu, selvom man træner hver dag og er personlig træner, smiler Doaa Zaher i videointerviewet øverst, hvor hun også fortæller, at det fysiske slet ikke var det værste.

- Det var det med at snakke med folk. Når man skulle til at sove, så tænkte man, hvad siger han, og hvad siger hun? Hvordan bliver det i morgen? Det var det, der påvirkede mig mest negativt. Jeg tror, jeg fik meget paranoia, indrømmer Doaa Zaher.

LÆS OGSÅ: Derfor er Frank Hvam flyttet til New Zealand

Artiklen fortsætter under billedet.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

For flink?

Doaa Zaher tabte da også spillet om alliancer og stemmer, da aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen' skulle afgøres.

Måske var hun for flink. I Hvert fald, fortæller Doaa Zaher også i videoen, at hun allerhelst bare vil være vellidt.

- Jeg vil bare gerne, at folk kan lide mig, og det er altså ikke sådan, man altid kan være på en øde ø, siger Doaa Zaher, som før deltagelsen i 'Robinson Ekspeditionen' spurgte rundt i omgangskredsen, om der var noget, hun skulle frygte specielt ved at deltage.

- De sagde alle sammen, at jeg ikke måtte være for naiv og godtroende. De kender mig jo. Jeg er meget godhjertet, naiv, positiv og en optimist. Men nogle gange kan man bare ikke spille med hjertet.

LÆS OGSÅ: William og Harry forenet i sorgen

Artiklen fortsætter under billedet.

Aldrig igen

Vennerne var dog også sikre på, at 'Robinson Ekspeditionen' var det helt rigtige for Doaa Zaher.

Og selv om hun afslører i videoen øverst, at hun aldrig igen vil melde sig og deltage i programmet, så var det også noget af en oplevelse.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

Til HER&NU siger hun.

- Det betyder meget for mig at have været med i 'Robinson Ekspeditionen'. At jeg har levet på en øde ø. Det er det, det betyder. Det synes jeg, at alle mennesker burde prøve. En dag eller 45 dage - alle mennesker skal prøve at leve på en øde ø, griner Doaa Zaher, som selv savnede både at sove i en seng og mad på ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: RØRENDE BILLEDER: Dronningen ved dronning Elizabeths kiste

Det første, Doaa gjorde ved hjemkomsten, var også at bestille masser af pizza og kylling. Selvfølgelig kun et par dage, så skulle trænergerningen passes igen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

(Foto: Viaplay Group)
(Foto: Viaplay Group)

Ude af 'Robinson'

Til allersidst i videointerviewet, sætter Doaa Zaher triumf på, når hun fortæller, hvad deltagelsen i 'Robinson Ekspeditionen' ellers har givet hende.

- Det har givet mig, at man ikke kan stole på folk - ikke på tv i hvert fald, smiler Doaa.

I aftenens afsnit følte Doaa sig i dén grad udsat og forsøgte at alliere sig det bedste, hun havde lært. På stranden kunne Doaa også samle de fornødne stemmer, men da Jakob Kjeldbjerg hev stemmesedlerne op af krukken, var det langt fra tilfældet.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist: Jeg skal skilles

I hvert fald to havde svigtet alliancen og sendt Doaa i dyst mod Kia om den endelige udsmidning.

Doaa måtte endda høre rivalen Naja sige, at hun var det svageste led og derfor skulle hjem.

Doaa tabte dysten mod Kia og måtte dermed forlade 'Robinson Ekspeditionen" 2022.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Se Stine Kronborgs nye look