UDE AF 'PARADISE': Jeg vidste det godt

Det var unfair, mener Sinan.

En parceremoni, der vendte op og ned på alt på 'Paradise Hotel', endte med at sende Sinan mod dansk jord. En afslutning, han ikke syntes, var retfærdig. Sådan fortæller han Realityportalen efter dagens episode.

- Jeg synes personligt, at det var en mega unfair måde at ryge ud på. Det var rent uheld for mig, forklarer Sinan, der dog havde set den komme:

- Jeg vidste det med det samme, da jeg kiggede rundt og så, at Anne K. var den sidste mulighed. Løbet var kørt, men jeg gjorde stadig, hvad jeg kunne ved at tale for min sag og være realistisk. Jeg mente enhver af de ting, jeg sagde til Anne K.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk scorer ung 'OnlyFans'-model

Stemningen havde ellers været god op til parceremonien, men det ændrede sig. Og særligt én af de andre gæster reagerede kraftigt, fortæller Sinan:

- Jeg kunne mærke på Jasmin, at hun virkelig fik nok af det hele, da jeg røg ud. Jasmin og jeg havde haft nogle snakke om, hvor Jonas egentlig var placeret i spillet, og at han havde et ben i hver gruppe.

- Vi blev irriterede over, at han alligevel kunne nå så langt. Han spillede kun efter sine egne regler og tog ikke hensyn til andre. Jeg blev så glad, da Jasmin hjalp mig og forsvarede mig, for jeg var så oprevet.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

Forstår godt Anne Ks valg

Men selvom han er ærgerlig over, at parceremonien endte med et farvel, forstår Sinan alligevel godt, at Anne K. fravalgte ham.

- Jeg forstår godt, at hun måske ikke ville have mig i spillet. Jeg har haft stor indflydelse på at spille hendes holdspillere ud, både Nikolaj og Nicklas. Nu fik hun en chance for at smide en stærk spiller ud, det syntes de alle, at jeg var, åbenbart, forklarer Sinan og fortsætter:

- Jeg spillede spillet med et rent hjerte, og jeg glemte aldrig at hygge mig. Men jeg vidste, at Anne K. ikke ville vælge mig.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

Han stod ellers skråsikkert med sin trofaste partner Léa, men da to nye fyre ankom, ændrede det billede sig hurtigt.

Den ene nye fyr, Nikolai, endte som Idas partner, og derfor blev det Jamie, der selv skulle vælge sig en partner og tilmed starte en dødskæde. Den endte som alt andet end i Sinans favør, og det blev derfor ham, der måtte pakke kufferterne og tjekke ud. Han tager det dog med oprejst pande og er stolt af sit spil:

- Jeg tager det som et komplement, at folk følte sig truet af mig. Når jeg tænker over det nu, har jeg faktisk spillet mega godt og har rent faktisk haft en finger med i spillet.

- Folk vil jo altid ødelægge de gode egenskaber, man har, hvis det har gavn for en selv, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Bendtner lagt ned af kritik

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!