Tyren åbner op om flytning: Jeg elsker København

Asbjørn glæder sig til at tage hovedstaden med storm.

Da den to meter høje jyde meldte sin ankomst i 'Ex on the Beach' sæson 4, gik han under navnet 'Tyren fra Kolding'. Men det navn får han sværere og sværere ved at leve op til. Først blev tyren nemlig blødsøden og gav sit hjerte til Christel, og derefter lokkede hendes lange mørke lokker og smukke smil ham altså hele vejen fra Kolding til København.

Men faktisk var det ingen udfordring at overtale Asbjørn til at flytte. Selvom Kolding altid vil have en plads i hans hjerte, har København lokket i et længere stykke tid. Han er vild med hovedstaden og har i forvejen et stort netværk der.

- Jeg glæder mig helt vildt! Kan rigtig godt lide København, så det bliver sindssygt fedt at skulle bo der, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman

Selvom København er noget anderledes end hjembyen, så tror 'Ex on the Beach'-stjernen ikke, at hans hverdag vil ændre sig markant.

- Har rigtig mange venner derovre og var i forvejen derovre 3-4 dage hver uge for at ses med Christel. Min hverdag skulle meget gerne forblive det samme. Jeg laver kontor i lejligheden, og så fortsætter jeg selvfølgelig online-coaching for fuld skrue, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

Vil savne familie og venner

Selvom han har mange venner i København, så har han stadig en del, der bliver i Kolding. Det bliver særligt hårdt at undvære familien.

- Kommer da klart mest til at savne mine forældre og de venner, jeg nu har i Kolding og nærområdet, siger han og tilføjer:

- Men hvis man virkelig gerne vil ses, så finder man også tiden til det.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot

LÆS OGSÅ: Simone i dilemma: Kæmper med dårlig samvittighed