TV3 om 'Paradise'-casting: Det går vi efter

Der er mange faktorer i spil, når der castes til de forskellige programmer. Her kan du blive klogere på, hvordan man bliver udvalgt til 'Paradise Hotel'.

Allerede nu er det muligt at ansøge om at blive en af de næste deltagere i 'Paradise Hotel'. Så går du med en 'Paradise'-drøm i maven, så læs med her og find ud af, hvad TV3 lægger vægt på til castingen.

- Vi ser på mange ting. Eksempelvis ser vi på personlighed, gennemslagskraft, egne meninger, naturlig optræden foran et kamera og ikke mindst, om personen passer ind i den gruppe, som vi sender af sted, for mixet af deltagere er ekstremt vigtigt, fortæller TV3's pressechef, Søren Hedman, til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg får 'Paradise'-tattoo

Førstehåndstrykket er vigtigt

Første skridt på vejen mod Mexico og de luksuriøse omgivelser er at besvare ansøgningsskemaet på TV3's hjemmeside. Her skal ansøgerne blandt andet svare på, hvorfor netop de skal med til Mexico.

- Vi ser på, hvad folk skriver som årsag til, at de skal med, fordi det viser en del om en person, hvad man skriver der. Samtidig giver det os et godt førstehåndstryk af, hvad det er for en person, der ansøger, forklarer Søren Hedman.

Derudover ser TV3 på alder og udseende.

LÆS OGSÅ: Ulvens kæreste: Jeg er heldig at have dig

Vinderen har særlige kvaliteter

Som seer af 'Paradise Hotel' er man ikke i tvivl om, at deltagerne har forskellige indgange til, hvordan man spiller spillet. For Søren Hedman er der ingen tvivl om, hvad en rigtig vinder af 'Paradise Hotel' besidder.

- Vinderen besidder taktisk snilde, social intelligens, overblik, held og vilje.

Føler du, at du lever op til den beskrivelse, og vil du gerne vinde en masse penge, så er det bare med at melde sig til den kommende sæson.

Du kan tilmelde dig her.

LÆS OGSÅ: Ida Amalie: Jeg glemte, at der var en bagside af medaljen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.