TV3 om 'Adam og Eva': Forventningerne er store

Inden længe ruller et nyt dating-koncept over skærmen, og seerne kan godt glæde sig, understreger pressechen ved TV3.

'For lækker til love' og 'Singleliv' har længe sat standarden for, hvordan man dater for rullende kameraer. Er du vild med at følge folk på forskellige dates, men synes du, de to programmer er for forudsigelige? Så bliver du med garanti glad, når TV3 den 2. februar blænder op for 'Adam og Eva'.

- Programmet er et fantastisk og ægte eksperiment, og en helt ny måde at lave dating-tv på. Vi vil gerne se, hvad der sker, når man vender normal dating på hovedet, og lader deltagerne starte med at være nøgne, og først til sidst ser de så hinanden med tøj på. Mere ægte kan dating ikke blive. For hvad sker der, når mennesker møder hinanden uden den uniform, tøj er? siger pressechef ved TV, Søren Hedman, til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sandy Esko vælter sig i dating-tilbud

Intet amerikansk koncept

I USA har de forsøgt sig med et lignende program 'Dating Naked', og BT har tidligere erklæret, at Julie Zangenberg bliver vært på den danske udgave af 'Dating Naked'. Værten på 'Adam og Eva' bliver Julie Zangenberg, og hos TV3 glæder man sig til, at hun får debut som vært på deres kanal. Men at der skulle være tale om en dansk version af 'Dating Naked', afviser Søren Hedman.

- I USA var det amerikanske koncept en rimelig succes. Men det er slet ikke det amerikanske koncept, vi laver, selvom en avis (BT, red) for et stykke tid siden skrev således. Vi laver en dansk version af et meget succesrigt hollandsk koncept, der er vist med stor succes i Tyskland, i Spanien og i Holland og flere andre lande, siger Søren Hedman og understreger:

- Og det er ganske anderledes end det amerikanske koncept. Så vi er fulde af selvtillid, hvilket er ganske nemt, når man nu ved, hvad der er i vente for seerne.

LÆS OGSÅ: Vil du være med i banebrydende datingeksperiment?

'Adam og Eva' vil skabe debat

TV3 er ikke bange for at prøve kræfter med anderledes programmer, der skaber debat i befolkningen. 'Fristet' er et eksempel fra fortiden på det, og 'Adam og Eva' bliver det næste i rækken.

- Seerne kan med sindsro forvente et program, hvor man fascineres og glædes, når kærligheden sejrer. Og hvor man føler med den enkelte deltager, der uden en trevl på kroppen forsøger at finde kærligheden. Og så kan de forvente, at programmet vil blive meget omdiskuteret, fordi det er anderledes, udfordrende og nyskabende.

Hvad det anderledes, udfordrende og nyskabende dækker over, vil Søren Hedman ikke afsløre.

'Adam og Eva' har premiere den 2. februar klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: 'Dating Naked'-deltager sagsøger kanal 10 millioner dollars

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.