TV3 klar til flere plastikmareridt

I foråret var det et af TV3's mest populære programmer, og derfor vender det tilbage senere på året.

Det startede som en del af TV3's Like TV, hvor det blev taget rigtigt godt imod af seerne. I foråret var det blandt kanalens mest populære programmet, og til efteråret kan tv-seerne igen opleve en ny omgang af 'Mit plastikmareridt'.

TV3 er nemlig klar med en tredje sæson af programmet, hvor de to kirurger Jens Jørgen og Faye igen skal hjælpe en gruppe danskere, der har været uheldige med kosmetiske operationer. Det bekræfter Søren Hedman, pressechef ved TV3.

- Vi synes, at det er et forrygende program, hvor vi kan hjælpe nogle uheldige danskere. Og vi sagde, at hvis vi kunne finde de rigtige deltagere, som havde brug for hjælp, så ville vi lave en ny sæson. Og det er lykkedes, siger han til Realityportalen.dk.

SE OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt': 35-årige Gitte har en tung tissekone

LÆS OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt': Gemmer bryster derhjemme

Bedre end tidligere

Hos TV3 er forventninger til programmet store, og ifølge Søren Hedman bør tv-seerne have det samme. Efterårets program bliver nemlig endnu bedre end de tidligere sæsoner.

- Det er et rigtigt godt cast, og vi er blevet endnu bedre til at lave programmet. Vi har lært meget af de to første sæsoner, og vi ved mere om, hvad seerne gerne vil se, lyder det fra ham.

- Vi har fundet en masse gode deltagere, som kirurgerne har mulighed for at hjælpe. Om de kan hjælpe - og i så fald hvem de hjælper - det blander vi os ikke i. Det er fuldt ud Jens Jørgen og Fayes beslutning.

Den tredje sæson af programmet får premiere tirsdag den 1. september på TV3.

LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt': Jeg er så lykkelig

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt': Nye bryster ødelægger forholdet til børnene

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.