'Familien fra Bryggen' har altid haft en helt specielt forhold og har aldrig holdt sig tilbage fra at tage lidt pis på hinanden - blandt andet da de i 2015 deltog i et pressearrangement på en ny sæson af TV3-serien. (Foto: Janus Nielsen)
'Familien fra Bryggen' har altid haft en helt specielt forhold og har aldrig holdt sig tilbage fra at tage lidt pis på hinanden - blandt andet da de i 2015 deltog i et pressearrangement på en ny sæson af TV3-serien. (Foto: Janus Nielsen)

TV3 jubler over 'Familien fra Bryggen'-succes

TV3 er yderst tilfredse med 'Familien fra Bryggen', og vi har formentligt ikke set det sidste til serien.

'Familien fra Bryggen' er populær som aldrig før. Den netop overståede sæson ni af TV3-programmet har været en bragende succes, og med et gennemsnit på 219.000 seere er det det næsthøjeste i seriens historie.

Det er kun seriens tredje sæson, der - målt på seertal - har været mere populær, men i en tid hvor færre og færre ser almindeligt tv, har sæson ni imponeret i stor stil. Og hos TV3 er tilfredsheden også stor.

- Vi er ovenud tilfredse med resultatet for sæson ni, og vi synes også, at det er fuldt fortjent, at seerne belønner programmernes høje kvalitet. Vi synes, at denne sæson har været utroligt mindeværdig med masser af meget store højdepunkter, siger programmets presseansvarlige, Jens Mogensen, til Realityportalen.dk.

- Albas ankomst slår selvfølgelig alt andet, men også Moppers nye hund, gensynet med Pixie, Linse og Diddes tur til Afrika og Linses nye fortrin har været med til at forme sæsonen.

- Det har virkelig været Bryggen, når det er allerbedst – nærmest gennem hele sæsonen. Masser af grin og fantastisk god underholdning, følelsesladede øjeblikke og de der små sjove og underfundige øjeblikke, som Familien fra Bryggen mestrer bedre end nogen andre.

VIDEO: Linse ryster sine nye bryster

Successen fortsætter - formentligt

Og selv om tv-seerne nu har sagt farvel til Linse, Geggo, Mopper og alle de andre personligheder fra Bryggen, så er det formentligt ikke sidste gang, vi har set dem på tv.

- Mon ikke, at seerne allerede nu godt kan begynde at glæde sig til sæson 10? Jeg vil mene, at det er meget sandsynligt, siger Jens Mogensen, der dog ikke vil garantere, at serien fortsætter.

Udover den samlede succes, så har de enkelte afsnit af 'Familien fra Bryggen' også været en succes. Sæsonens første og tredje afsnit - med henholdsvis 293.000 og 278.000 seere - været afsnit med flest og tredjeflest seere af de 97 programmer, der har været vist.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører deres store hemmelighed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.