TV3 dropper 'Familien fra Holtewood'

Camilla Dalsgaard fra 'Familien fra Holtewood' ærgrer sig over, at TV3 har besluttet ikke at lave flere afsnit af det populære reality-program.

De holder ænder som husdyr, går ikke ned på udstyr og gør rent om natten. Det er bare et par af de ting, der karakteriserer 'Familien fra Holtewood'. Men TV3 har netop besluttet, at de ikke har tænkt sig at lave flere afsnit af det ellers så populære program, og det ærgrer familiens datter.

-Det er da super ærgerligt, at der ikke bliver lavet en sæson mere, æv bæv, siger Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Jeg tror, at vi alle godt ville have lavet en sæson mere, men nu må vi i stedet for se, hvad fremtiden bringer af spændende muligheder, siger den smukke pige.

LÆS OGSÅ: Camilla har planer om familieforøgelse

Afviser ikke ny sæson

Årsagen til, at TV3 ikke ønsker at lave flere afsnit af serien, er en velovervejet beslutning fra kanalens side.

-TV3 har lavet én sæson af 'Familien fra Holtewood', og den har vi og seerne været meget glade for. Der er ikke planlagt en sæson 2 til foråret, da vi har mange andre nyheder på vej i sendefladen. Men vi vil dog ikke afvise, at familien en dag kan vende tilbage til TV3 i en ny sæson, slår TV3's pressechef, Søren Hedman, i dag fast overfor Realityportalen.dk.

Camilla: 'Familien fra Holtewood' beskriver os virkelig godt

Travl familie

Selvom der ikke bliver lavet flere afsnit af programmet, så hviler familien ikke på laurbærene.

-Vi har heldigvis en masse at tage fat i, vi er jo en familie, der er meget på farten, siger Camilla.

Michael Montez har som bekendt sin egen t-shirt-serie, og der er gang i biksen.

-Min far og Maria har travlt med deres t-shirts, og dem er de meget glade for, siger hun.

Camilla selv har også rigeligt at se til.

-Jeg har gang i min dans, og skal nu også til at samarbejde med Gladsaxe Ishockey, hvor vi har sat en masse spændende ting i gang. Så jeg ved, at fremtiden bringer mig og min familie noget godt og positivt, og det er med eller uden en sæson mere af 'Familien fra Holtewood', slutter hun.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.