Foto: TV3
Foto: TV3

TV3: Derfor har sæsonen haft 72 afsnit

72 afsnit er hverken for lidt eller for meget for 'Paradise Hotel', der i endnu en sæson har suget seerne til skærmen.

I aften løber den helt store finale af stablen på 'Paradise Hotel' i Mexico. Normalt strækker programmet sig over 64 afsnit, men i 72 afsnit har de trofaste seere i år kunnet følge kærlighed, had, skænderier, venskaber og intriger. Denne sæson af programmet har været en af de mest dramatiske og længste sæsoner, men det er der ingen hokus-pokus bag.

- Vi har haft flere sæsoner med skiftende antal afsnit. Vi vil altid gerne overraske seerne og deltagerne, men i år har der ikke været nogen særlig hensigt med det, siger Søren Hedman, pressechef ved TV3, til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kathrine: Mine planer er ødelagt

Seerne er glade for programmet

'Paradise Hotel 9' kom knap så godt fra start, men der er ingen tvivl om, at programmet er kommet efter det og har fået fat i seerne. Det er Søren Hedman naturligvis glad for.

- I gennemsnit ser 186.000 seere programmet, men om det skyldes antallet af afsnit, ved vi jo ikke. Men vi kan se, at det er et vedholdende program, som seerne er glade for.

Netop de gode seertal bestyrker TV3's pressechef i, at de mange afsnit ikke er i overkanten.

- Nej, det er ikke at presse spændingen for længe. Det er ikke første gang, at vi laver mange afsnit, og det bliver nok heller ikke sidste gang. 'Paradise Hotel' startede sløjt, men er kommet godt igen.

LÆS OGSÅ: Camilla: Alexander er ikke en typisk scorefyr fra 'Paradise'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.