TV2 bekræfter: Britt Bendixen stopper som dommer

Dramaet om pladserne ved dommerbordet i 'Vild med dans' fortsætter

I sidste uge kunne HER&NU fortælle, at Silas Holst, 38, overtager Britt Bendixens plads, når hun stopper som dommer. Mens TV2 siger, der ikke er taget stilling, så er danseren meget kontant i sin afvisning af den påstand.

LÆS OGSÅ Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’

– Pure opspind, lød det fra Silas, der dog samtidig gentager, at han gerne vil være dommer.

Og nu bekræfter TV2 overfor HER&NU, at der ganske rigtigt kommer ændringer ved dommerbordet næste år.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Silas og Lise gør status efter niende liveshow.

– Det er rigtigt, at Britt Bendixen stopper efter denne sæson. Hvert år gør vi os umage for at forny og forbedre 'Vild med dans' - herunder at sætte det skarpeste hold, og det arbejde vil vi fortsætte med på den anden side af finalen, siger underholdningsredaktør på TV2, Thomas Strøbech.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

HER&NU's artikel skabte stor debat på Silas' Instagram, hvor mange mente, at han var en oplagt arvtager til den legendariske dommer, der har sagt, hun stopper, fordi hun snart fylder 80 år.

En enkelt af Holsts fans advarede ham dog mod at tage jobbet, da han så ville ”ende” som dem, der sidder der nu, som hun mente var ”misundelige, udbrændte og pisseirriterende”.

Den svada kvitterede Silas Holst for med to ”Jeg græder af grin”-emojis.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke tilbage i 'Vild med dans'

At han reagerer lystigt på så hårde ord, mener han ikke, kolliderer med appellen om en god tone på sociale medier, som han ofte kommer med.

– Nå, men det kommer jo an på, om der er en smule sandhed i det eller ej. Det er ikke nogen hemmelighed, at dommerne og jeg ser lidt forskelligt på tingene. Mange af de ting, de siger, synes jeg, er spot on, og mange af de ting, de siger, kan jeg overhovedet ikke nikke genkendende til. Og når der er noget, jeg ikke kan nikke genkendende til, synes jeg, det er superirriterende. Det er ikke ensbetydende med, at DE er irriterende, men så synes jeg, DET er irriterende, så der er da også en vis portion sandhed i, at jeg synes, det er irriterende, siger Silas Holst, og afviser igen, at tonen er hård.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært: Fredag bliver det et farvel

– Der er forskel på det der og så dødstrusler, som jeg får, siger han.