TV-vært rørt til tårer: Jeg tuder rigtigt

TV-værten, Puk Elgård, bryder ud i tårer efter 27 år på skærmen.

Det var et hårdt felt af nogle af Danmarks bedste tv-værter, som Puk Elgård fejede af banen, da hun fik prisen som Årets TV-vært Fakta for 'Go’ Morgen Danmark'. Til stor jubel for hele salen på Tivoli Hotel, hvor små 800 tv-folk hujende og klappende hylede Puk. Det fik den garvede tv-vært til at bryde ud i tårer.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Bro fortæller om sin kærlighedserklæring til Jasmin… 

– Jeg tuder rigtigt efter 27 år på skærmen, sagde Puk Elgård, 54, med våde øjne.

Hun blev blandt andet rost for at være et stort naturtalent og en vært, som man føler sig tryg i selskab med.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn

Det kom som et chok for mange tv-seere, da Puk Elgård i oktober sagde sit job på 'Go’ Morgen Danmark' op efter otte år på programmet for at tænke sig om og finde ud af, hvad hun så skal lave. Det kunne Puk så afsløre over for HER&NU lørdag aften ved Tvprisen 2022.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

– Jeg laver faktisk allerede nogle programmer nu og vender tilbage til skærmen i november. Jeg har ikke været væk fra tv-arbejdet, for jeg har lavet de første seks programmer og skal i gang med fem mere på tirsdag, og de kommer på TV 2, fortalte Puk og fortsatte:

– Det handler om, at jeg skal lave håndværksmæssige ting, jeg aldrig har lavet før. Jeg skal støbe gulve, rive vægge ned og så videre. Jeg synes, at alting er blevet så dyrt, og det er svært at få fat i håndværkere, så nu prøver jeg at bygge om selv. Jeg har lavet de vildeste ting, jeg aldrig troede, jeg ville komme til. Jeg har lært noget, og jeg har fået flyttet nogle grænser, fortalte Puk, som nu har overtaget alt gør-det-selv-arbejde i sit og mandens hus i Hareskoven nord for København.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fik en hjerneblødning: Filmet på sin arbejdsplads