TV-parret er venner privat: Vi drak os stjerne bacardi

Der er god kemi mellem Lars og Rasmus fra "Fra 1-værelses til strandvejsvilla".

På få år har ejendomsmægler Lars Elbæk, 49, og designer Rasmus Larsson, 50, handlet og istandsat sig fra en etværelses lejlighed i Valby til en strandvejsvilla i Ålsgårde i Nordsjælland.

Makkerparret har selv sat en del af deres formue på højkant i eksperimentet “Fra 1-værelses til strandvejsvilla” på TV2, men samtidig haft det så sjovt, at de har været ved at tisse i bukserne af grin.

LÆS OGSÅ: Skrækscenarie blev til virkelighed i ‘Nybyggerne’

– Hvordan lærte I hinanden at kende?

Lars: – Vi kendte hinanden perifært, inden vi begyndte at lave tv for syv-otte år siden.

Rasmus: – Min kone havde lavet noget tapet til dig i din butik i Valby, og så kom du til mig en dag, hvor vi mødte hinanden.

Lars: – Og så begyndte vi at hilse på hinanden. Når jeg f.eks. kom kørende inde i byen, og han sad og drak kaffe, så vinkede jeg.

Rasmus: – Så var det, at Pelle Hvenegaard satte os sammen til noget, han gerne ville lave. Jeg havde lavet 'Herre i Eget hus' til TV2 med Pelle, og han syntes, Lars og jeg lignende hinanden.

Lars: – Vi lavede en prøveoptagelse i en lejlighed på Frederiksberg en fredag eftermiddag, og så gik det slag i slag.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

– Der var virkelig fart på jer i TV3's 'Flyt eller forny'.

Rasmus: – Vi var meget i Jylland for at se på etplansvillaer. Det eneste, vi lavede, var at drikke os stjerne bacardi. Vi tog nogle voldsomme ture. Produktionsfolkene fik at vide, de nok skulle holde lidt øje med os om aftenen, for det kunne ses på optagelserne dagen efter.

Lars: – Vi var afsted fire-fem dage til et afsnit, så det første, vi gjorde, var altid at finde et sted at spille billiard.

Rasmus: – Det var en anden tid. Men det var nok dér, vi fandt ud af, at vi virkelig klikkede. Vi ser også hinanden privat. Jeg har været med til hans bryllup, og han har været med til min fødselsdag.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Emil afslører: Jeg var tæt på at bakke ud

– Hvordan var vejen til 'Fra 1-værelses til strandvejsvilla'?

Lars: – Idéen startede med en serie korte videoer til sociale medier med praktiske informationer om salg, lån, istandsættelse og et element af 'Det' Leth' (DR-programmet med gør-det-selv-manden Flemming Leth, red.) Det blev så til en overbygning på selve programmet. DR sagde nej, men TV 2 ville gerne.

CHOK: ‘Vild med dans’-par smidt ud den første dag

– Jeres kemi er en stor del af programmet. Kommer jeres ping pong helt naturligt?

Rasmus: – Vi har hørt, det minder lidt om 'Klovn'. Hellere det end Fritz og Poul fra 'Ryttteriet'. Jeg tror bare, vi begge er sprunget ud i nogle ting, vi ikke har 100 pct. styr på. Så kommer der sådan lidt sjov ud af det.

Lars: – Jeg har været med i 'Klovn', hvor jeg var med på Caspers cykelhold. Det var ret skægt. Måske dukker jeg op igen. Det ved man aldrig.

Tre hurtige 

– Hvem af jer er mest stædig?

Lars: Det er Rasmus. Når han har taget en beslutning, så er den taget.

Rasmus: Vi har ikke haft mange uoverensstemmelser, og det er nok fordi vi har for travlt til at tale tingene ihjel. Møder er spild af tid.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

– Hvem er mest påholdende med pengene?

Lars: Vi kan begge godt lide en god handel.

Rasmus: Jeg kan godt lide at bruge dem. Man skal bruge penge for at tjene dem.

– Hvem af jer er sjovest?

Rasmus: Det er jeg. Haha. Nej, det må være en fifty-fifty.

Lars: Vi griner meget. Nogle gange har jeg virkelig måtte holde fast for ikke at tisse i bukserne.