Tv-par planlægger bryllup i Thailand

Parret kommer ikke hjem fra Thailand uden en plan.

I december sidste år afslørede ‘Bagedyst’-finalisten Frederik Haun og ‘Vild med dans’-stjernen Morten Kjeldgaard, at de var blevet forlovet. Ingen af dem vandt finalen i deres respektive reality-program, men de bedyrede efterfølgende, at de havde vundet hinanden, da de afslørede forlovelsen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Selve frieriet kunne man se på en video på Instagram, hvor Frederik gik på knæ for Morten foran nogle af parrets venner og Mortens kollegaer fra 'Vild med dans'. De to står altså for at skulle giftes, og noget af det, de får flest spørgsmål omkring på hver deres velbesøgte Instagram er da også netop brylluppet og bryllupsplanerne. Det afslører Frederik.

- I er flere, der har spurgt, om vi har fastlagt en dato, og det har vi ikke endnu. Vi har aftalt, at inden vi vender retur fra Thailand, så har vi fastlagt en dato og forhåbentlig også stedet. Vi er i fuld gang med at lave en gæsteliste og kan allerede nu sige, at brylluppet skal holdes et sted med plads til en masse mennesker - så vi kan få en kæmpe feste, skriver Frederik.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Parret er netop nu i gang med en 6 uger lang ferie i Thailand, hvor de altså planlægger bryllup. Frederik afviser dog, at de to kunne finde på at blive gift i Thailand, selvom de elsker landet. Hvis de to skulle giftes i udlandet, ville det dog blive for dyrt, da de skal have over hundrede mennesker med til brylluppet. Derfor søger parret nu hjælp hos følgerne.

- I må meget gerne spamme os med gode lokationer i Danmark, erfaringer med wedding planers, bordopdækning, pynt, dj’s, live musik og hvad/hvem I tænker, vi skal kende til, slutter Frederik sit opslag.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

Se opslaget og folks gode råd herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Frederik Haun (@frederikhaun)