Tv-kendis deler glædelig nyhed: Er blevet boligejer

Den dansk-franske korrespondent er blevet ejer af en ny bolig. Denne gang flytter hun ikke til udlandet.

Stéphanie Surrugue flyttede fra Paris og tilbage til Danmark i begyndelsen af januar i år, og selvom hun tidligere har luftet, at hun igen vil rejse ud i verden, så tyder det på, at hun nu bliver hængende for en længere periode.

LÆS OGSÅ: Linse skal giftes

I hvert fald fortæller Stéphanie Surrugue, at hun nu er blevet ejer af en bolig i Danmark. Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvor hun deler et godt oppakket flyttevogn, der holder i Københavns gader.

Artiklen fortsættes under videoen med Mads Vad og Michelle Kristensen, der fortæller om deres første tid sammen som dansepartnere...

- Here we go again. Men denne gang er flytningen hverken over verdenshave eller landegrænser. To kilometer væk hen til et nyt liv som boligejer, skriver den 44-årige journalist og DR-korrespondent i opslaget.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

I februar lød det ellers ikke til, at der var planer om et boligkøb i Danmark.

– Nu skal jeg lige være her lidt. Og så skal jeg ud igen på et eller andet tidspunkt. Jeg har bare ikke sagt det til min chef endnu, sagde Stéphanie til HER&NU.

Udover at hun forlod sin velkendte hverdag i Paris, så forlod hun også kærligheden, som hun fandt i storbyen i franskmanden Jean. I september fortalte Stéphanie, at de siden har pendlet en del og kørt et langdistanceforhold, men at hun ikke havde yderligere kommentarer til sit kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager kysser med chefen