TV 2-vært på afvænning

Kristian Bech har taget en stor beslutning, men den har været nødvendig.

Tv-vært Kristian Bech har taget et drastisk valg, der for mange kan virke angstprovokerende. Han har da også selv taget tilløb i noget tid.

- Jeg har gennem lang tid følt, at den her skide telefon har taget kontrollen over mig på mange måder. Jeg har lagt mærke til, når jeg er på optagelser for eksempel, så er jeg selvfølgelig på, når vi laver optagelserne, men når vi så sidder bagefter i bilen, hvor jeg virkelig burde have en pause, så sidder jeg og glor i telefonen - svarer på mails eller kigger Instagram for tusinde gang, fortæller Kristian til HER&NU og tilføjer:

- Det irriterer mig, for jeg har kunne mærke det fysisk i maven, at jeg nogle gange får ondt i maven, fordi jeg føler mig stresset over hele tiden at skulle ind og tjekke de sociale medier og føle sig forpligtet til at lægge noget op og skulle svare.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Tilbage til Nokia

Derfor har Kristian anskaffet sig en helt oldschool Nokia telefon, der kun kan ringe, sende beskeder og spille snake.

- Jeg har aldrig røget eller sådan noget, men det er jo en afhængighed på samme måde som en, der har lyst til at tage en smøg eller et fix for en narkoman. Og jeg går modvilligt med. Jeg synes, det er sjovt, men det er også et pres. Jeg savner den der tid, hvor man ikke hele tiden var på. Jeg er sgu på nok foran det skide kamera, når jeg arbejder, fortæller Kristian.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen tiltalt for grov vold

Kristian startede forsøget i mandags.

- Jeg kan allerede mærke, det er rart. Og det kan godt lære mig nogle ting. Jeg ved også, der er nogle ting, jeg ikke kan undvære som for eksempel kameraet på telefonen. Det mangler jeg, for jeg kan godt lide at tage billeder af mine børn, og det kan jeg ikke med den her. Jeg ved også, hvis jeg står et eller andet sted og skal finde vej, så mangler jeg en GPS. Men jeg savner ikke mails og sociale medier, fortæller Kristian, der ikke regner med, at Nokia telefonen kommer til at vinde indpas.

- Jeg har ikke en illusion om, jeg kommer til at droppe den anden telefon helt, men det er et forsøg på at lære mig selv at kunne styre det og have kontrollen selv. Når man sidder på gulvet med sin datter og leger med med dukker, så skulle man nok hellere være der, slutter Kristian.

LÆS OGSÅ: Lisbeth og Ralf kæmper for børnene: Har vundet første runde

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Kristian Bech (@kristian_bech_)