TV 2-vært frygtede at dø

Peter så for sig, hvordan han ville blive hyldet som afdød tv-vært.

Tv-vært Peter Ingemann har netop afsluttet en større operation i begge skuldre. Efter 2500 kilometer på knallert i tv-programmet 'Ingemann og Vestkysten' samt 'Ingemann, Fyn og lolland-Falster' fik Peter Ingemann konstateret indeklemningssyndrom i begge skuldre, som krævede en operation.

- Jeg begyndte at få ondt for to et halvt år siden. Det er en banal lidelse for mænd i 50'erne og er uden tvivl fremskyndet af mine 2500 kilometer på knallert. De mange små rystelser op gennem armene har i hvert fald ikke gjort det bedre. Lægerne siger, at man ofte ser lidelsen hos motorcykel-folket, forklarer Peter Ingemann til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under videoen af Rikke Gøransson, der fortæller om 'Paradise Hotel'. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par deler glædelig nyhed 

Peter Ingemann har nu overlevet den operation, som han frygtede blev hans sidste bedrift i livet.

- Nå, ingen mausoleum i lyserød granit eller nøgen Pattaya Pete-figur på Ry Kirkegaard i denne omgang. Skulderoperation gik perfekt, narkosen var fantastisk (dog underlig at miste kontrol), og antallet af selfies taget af den 85 kilo tunge skindøde gris på operationsbordet blev vist holdt på et minimum. ALT er bare godt. Tak til et fantastisk personale for en ditto behandling. Jeg er så glad for at begge skuldre nu er lavet, skriver Peter Ingemann i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemanns intime møde: Tilbage hos eks’en

Ifølge Peter havde han dog lavet en aftale med TV 2, hvis han ikke overlevede.

- TV 2 havde ellers lovet en statue foran hovedkvarteret, hvis jeg skred i svinget. Jeg tror, der er basis for lidt flere ture på puchen’en, skriver Peter, der heldigvis har været forsikret gennem TV 2's sundhedsforsikring.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne skal giftes: Det absolut nemmeste ja

Indtil Peter igen bliver kørende har han kastet sig over andre TV 2-programmer, som han endnu ikke må fortælle om.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Peter Ingemann (@ingemannpeter)