TV 2-vært afslører: Baby på vej

Tv 2's nye Tour de France-vært, Stine Bjerre Mortensen, afslørede i sidste uge, at hun er gravid.

Det var en strålende glad Stine Bjerre Mortensen, der i sidste uge fortalte, at hun er gravid med termin i december.

– Vi skal være forældre og glæder os ubeskriveligt meget, skrev de 40-årige tv-vært på Instagram til et billede, hvor hun står sammen med sin mand, 32-årige Casper U. Mortensen, der er fast inventar på håndboldlandsholdet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee og Mathilde går fra hinanden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Hjalmer fortæller, hvordan det går med kærligheden.

Parret bor til daglig i Hamborg, hvor han spiller for HSV Hamburg. Seerne kender nok Stine Bjerre Mortensen bedst som vært for årets slutrunder i herre- og kvindehåndbold, men hun er nu også på plads, når TV 2 sender Tour de France i Danmark fra 1. juli.

– Det er en kæmpeopgave, jeg er spændt og glæder mig. Det er lidt af en once-in-a-lifetime med touren i Danmark. Jeg har faktisk været inde over før, men jeg forbereder mig godt, som jeg plejer, og så skal det nok gå, siger Stine Bjerre Mortensen.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Da hun i april fyldte 40 år, fik hun af sin mand et rejsegavekort til Finland, hvor hun skal opleve nordlyset ved Polarcirklen.

Parret, som i 2017 blev gift på rådhuset i Hamburg, planlægger desuden kirkebryllup til næste sommer – og nu kan festen tilsyneladende suppleres af en barnedåb.