TV 2-stjerne afslører utroskab

Stine Bramsens kæreste levede et dobbeltliv, hvor han havde en kæreste, der var en tro kopi af Stine.

Den 34-årige popsangerinde Stine Bramsen har i den grad oplevet at få knust sit hjerte, og hun tænker stadig tilbage på episoden som et sandt mareridt.

LÆS OGSÅ: Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

Artiklen fortsættes under videoen med Christiane, der er til premiere på James Bond...

Dengang var hun 21 år og på tourné med 'Alphabeat'. Hun var stormende forelsket i en mand, hun havde mødt i en frisørsalon, hvor han arbejdede. De to havde datet hinanden i to måneder, og Stine troede, de havde en fremtid sammen. Men en dag modtog hun en sms fra sin bassists kæreste, hvor der stod: "Jeg tror lige, vi skal snakke sammen", og herefter krævede det mod fra Stine at ringe op og tage snakken, for hun kunne mærke, at noget var helt galt.

Det fortæller 'Toppen af poppen'-stjernen ærligt om i podcasten '112 for knuste hjerter'.  

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

- Hun ringer simpelthen og siger, at hun har stået ved en fest på et kollegie i København og snakket med en pige, som ligner mig ret meget. Har fuldstændig samme frisure som mig, samme hårfarve, samme højde, og hun står og siger, at hun er kærester med samme menneske, som jeg er kærester med, siger hun i podcasten.

Hun troede til at begynde med ikke på det. I hvert fald håbede hun på, at det hele var én stor misforståelse.

Stine ringede sin daværende kæreste op og konfronterede ham med, at han havde en anden kæreste, hvilket han straks afviste og overbeviste om, at det var forkert. Men efter noget tid og mange skænderier forstod Stine, hvad det var, der var sket, og hun besluttede sig for at kontakte pigen.

- Jeg skriver til hende på messenger, at jeg har fundet ud af, at de kærester og har været det i lang tid, og at jeg også har været kærester med ham i tre måneder. Jeg prøvede at kontakte hende med den indgang, at jeg ikke er en fjende, men at vi er ofrene sammen. Og den tager hun rimelig meget ind, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Produktionen måtte afbryde parceremoni

Derfra brugte de to piger hinanden til at komme videre, for manden forsøgte hele tiden at ringe til dem hver især og få dem tilbage. Men han sagde de samme ting til dem begge. Han havde i den tid, hvor han datede Stine Bramsen, fået lavet en tatovering, der var magen til Stines på håndleddet. Den viste tre hvide ringe.

Samme dag som han fik den tatovering, forsøgte han at få sin anden kæreste til at få den samme tatovering.

- Så han ville gerne have, at vi tre rendte rundt med den samme tatovering. Hans to damer med det samme hår. Så ulækkert. Hun sagde heldigvis nej, siger Stine, der siden har fået sin tatovering lavet om.

I dag, hvor de store følelser har lagt sig, kan hun se tilbage på forløbet og se, at hun blev manipuleret, svigtet og brugt.

Sangerinden er i dag gift med Kasper Adsbøll, og sammen har de to små børn, Alfred og Lasse.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet