TV 2 fastslår: Hun fortsætter som vært

Christiane Schaumburg-Müller har længe været en fast del af 'Vild med dans', men nu har hun valgt at sætte et punktum. TV 2 fortæller, hvad der fremover skal ske med værtsrollerne.

Onsdag morgen kom det frem, at det sprudlende Christiane Schaumburg-Müller har valgt at stoppe med at være værtinde på 'Vild med dans'.

Det er anden gang, at hun sætter et punktum for sin tid på programmet.

Artiklen fortsættes under videoen med Christiane, der er til premiere på den nye 'James Bond'-film... 

– Sidst var, da jeg fyldte 30. Der havde jeg lavet det i tre år. Nu har jeg lavet det i fire år, og jeg er stadig fuldstændig vild med det, men jeg kan godt lide at stoppe, mens legen er god. Jeg kan bare mærke, at jeg har lyst til at lave en anden type programmer. I stedet for store kjoler og et fast manuskript vil jeg gerne vise mit autentiske jeg, forklarer Christiane, der ikke er spor bange for at trække stikket.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis har født og afslører navnet

Spørgsmålet er, hvad der nu skal ske med værtsrollerne, når det populære underholdningsprogram til efteråret igen rammer skærmene med sæson nummer 19. Har man været fan af Sarah og Christiane som værtspar, skal man ikke være nervøs for, at også Sarah trækker sig.

Programmets redaktør, Thomas Strøbech, fortæller nemlig, at vi i den nye sæson fortsat vil få glæde af Sarah Grünewald på dansegulvet, og det lyder til, at hun vil have en ny makker ved sin side.

- Det er planen, at Sarah Grünewald fortsætter som vært på 'Vild med dans', og vi begynder snart at kigge på en ny værtskonstellation. Vi gør os altid umage for at komme med nye tiltag, og der er ingen tvivl om, at næste sæson af 'Vild med dans' bliver både ny og spændende og uden tvivl festlig!, lyder det fra redaktøren.

LÆS OGSÅ: CHOK! Christiane stopper som 'Vild med dans'-vært

Han er meget taknemmelig for den tid, TV 2-programmet har haft glæde af Christiane, der i øvrigt i dag fylder 40 år.

- Christiane har i syv sæsoner både været en fantastisk vært med masser af personlighed og begejstring og en rigtig god kollega på 'Vild med Dans'. Det vil vi og resten af 'Vild med dans'-familien gerne sige hende en kæmpestor tak for. Nu kigger vi mod 19. sæson af 'Vild med dans', hvor den her ændring giver anledning til, at vi kaster brikkerne op i luften og kigger med nye og friske øjne på rammerne for programmet. Vi glæder os til at kunne fortælle mere, når brikkerne falder på plads, oplyser Thomas Strøbech.

LÆS OGSÅ: Efter millioninvestering: Sådan går det med 'Urban Hald' i dag