TV 2-deltager sygemeldt med stress

Kaspar har indset, at livet skal have en ny balance.

Vinderne af TV 2-programmet 'Sommerdrømme' sæson 2, Kaspar og Lambang, er begge stadig at finde i mediebilledet både til velgørende arrangementer og som venner til lanceringer af folk fra branchen.

De har begge været med i andre programmer siden. For eksempel har Kaspar lavet 'Til middag hos', og Lambang har været vært på 'Mit nye værelse'.

LÆS OGSÅ: Indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Ved siden af har de begge fuldtidsjob som henholdsvis børnelæge og kommunikationsdirektør, og så har de tvillingerne Java og Atlas.

Det kan for mange lyde som lidt af en mundfuld, hvilket Kaspar har måtte sande.

- Et øjebliks ro. Ja, faktisk flere ugers ro. For jeg er sygemeldt med stress, indleder Kaspar et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Kaspar har før haft stress inde på livet, så han ved, hvilke signaler han skal være opmærksom på.

- For 10 år siden gik jeg ned med stress. Bogstavelig talt. Bevidstløs under et bord på Berlingske. Jeg lovede mig selv dengang, at det aldrig måtte komme så vidt igen. Gennem de sidste måneder er de samme symptomer dog kommet snigende: Svimmelhed, kvalme, søvnløshed, glemsomhed, stammen. Men værst af alt, vrede - den famøse korte lunte, fortæller Kaspar og tilføjer:

- Pludselig havde jeg allermindst tilbage til dem, der betyder allermest.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang har ventet et år på at få tvillinger igen: Æggene er klar

Slået hjem

Symptomerne har fået Kaspar til at reagere.

- Selvom jeg lige nu er slået hjem som en ludobrik, er årsagen til miseren klar: For meget af det gode. For mange sjove opgaver, vilde projekter og vidunderlige muligheder for vores lille familie. Men også alt for få tilfælde af “pænt nej tak”, alt for mange sygdomsbekymringer for Java og alt for strenge, selvskabte krav til det gode familieliv og forældreskab, fortæller Kaspar ærligt, og nu vil han gøre op med det.

- I årevis kunne jeg akkurat rumme det hele. Men nu må jeg skære et nyt hul i tilværelsens livrem, spænde bukserne lidt ud, trække vejret og finde en mere meningsfuld balance. For mig selv, for min familie og for alt det gode, der venter på os derude, slutter han.

LÆS OGSÅ: DR-Løve taler ud om porno-fortid