Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Den unge mors mand har truet produktionen med at ødelægge optagelser, og derfor vil de ikke længere rejse hen til hende for at filme.

Der ventede en overraskelse for seerne, da de for nylig satte sig til rette for at se den nyeste episode af 'Teen Mom 2'. Her dukkede der nemlig en besked op på skærmen, der forklarede, hvorfor Jenelle Evans kun medvirker i begrænset omfang af realityserien - blandt andet via FaceTime.

- For et par uger siden skrev David (Eason, Jenelles mand, red.), at han ville dukke op under alle planlagt optagelser med Jenelle for at tvinge produktionen til at lukke ned. På grund af det kan MTV's kamerahold ikke længere rejse til North Carolina for at filme med Jenelle, lød beskeden fra MTV.

David Eason blev for et år siden fyret fra MTV-serien, da det hele blev for meget for produktionen. Først havde han blandt andet trukket en kniv til en ‘Teen Mom’-fest, men hans tid i ‘Teen Mom 2’ var endegyldigt slut, da han efterfølgende skrev en række homofobiske ting på de sociale medier.

Siden har han ikke været på skærmen, og han er meget utilfreds med, at Jenelle forsat filmer. De to har haft op- og nedture på det seneste og gik for et par måneder siden fra hinanden. De fandt dog sammen igen kort tid efter, og i februar kom truslen fra David mod MTV-produktionen, der altså betyder, at de ikke kan filme ordentligt med den unge mor.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en række sjove fraklip fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor trækker sig fra skærmen

Ødelægger alle optagelser

Den niende sæson af 'Teen Mom' har generelt været et problem for produktionen i forhold til Jenelle. En enkelt episode i sæsonen medvirkede hun slet ikke i, da produktionen ganske enkelt ikke havde nok optagelser, og i de seneste par episoder har det hele altså foregået via FaceTime - til stor undring for mange seere.

The Ashley, der allerede i februar fortalte om Davids besked til produktionen, fortæller, at der formentlig kommer til at være flere episoder af sæsonen, hvor Jenelle slet ikke medvirker i. Og generelt gør David alt, hvad han kan, for at ødelægge 'Teen Mom'-optagelserne.

- Det er ikke første gang, han har ødelagt optagelser.  I et forsøg på at irritere produktionen og gøre opmærksom på sig selv, sendte han konstant beskeder til Jenelle, mens hun var på scenen og optog det seneste reunion-afsnit. Han afviser selv dette, men The Ashley kan garantere for, at det skete, skriver mediet.

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret

Mediet fortæller, at produktionen gør et desperat forsøg på at holde Jenelle inkluderet i afsnittene. Det var blandt andet årsagen til, at den unge mors online-fight med 'Teen Mom OG'-deltageren Amber Portwood blev blæst op til noget stort på skærmen.

- Det fandt sted på et tidspunkt, hvor Jenelle ikke havde filmet i en måned, så de blæste denne lille fight op så meget som muligt, så de kunne inkludere Jenelle i episoden. Ellers havde det været endnu et afsnit, hvor hun slet ikke var med, skriver mediet og fortæller, at det også var årsagen til, at den unge mors ekskæresten Nathan Griffith pludselig dukkede op på skærmen.

- Nathan og hans kæreste, Ashley Lanhardt, var vist på skærmen, hvor de havde en underlig og påtaget samtale omkring Jenelle, der virkede malplaceret. The Ashley kan bekræfte, at det er en af de scener, som produktionen var nødt til at filme i smug bag Jenelles ryg.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut

Ikke fyret

The Ashley bekræfter i artiklen, at Jenelle Evans i skrivende stund ikke er blevet fyret på 'Teen Mom', selv om hun reelt set ikke optager. Hendes manglende deltagelse rammer dog hende og David på pengepungen.

Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Frazer Harrison/Getty Images)
Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Frazer Harrison/Getty Images)

Mediet skriver, at deltagernes løn bliver regnet ud alt efter, hvor mange episoder de medvirker i. Jenelle blev betalt for den seneste episode, selv om hun kun medvirkede via FaceTime, men hvis kun beskeder fra hende til produktionen eller de andre mødre bliver vist, så modtager hun ingen penge.

- Hvis deltagerne slet ikke medvirker, bliver de ikke betalt deres rate for den episode. Derfor bliver deres løn efter sæsonen lavere. Jenelles er allerede lavere, end den burde være, på grund af den episode hun ikke medvirkede i, da der ikke var nok optagelser.

Ifølge flere amerikanske medier - der blandt andet baserer det på oplysninger fra retssager, hvor deltagere har været tvunget til at fremvise deres løn - tjener 'Teen Mom 2'-pigerne minimum $300.000 - omkring 1,9 millioner kroner - per sæson.

Derfor kan man godt gå ud fra, at det er et betydeligt beløb, der bliver trukket, hver gang den unge mor ikke medvirker i et afsnit.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

LÆS OGSÅ: Efter rygter om vold og misbrug: Kærligheden brast for ung mor