Finaleparrene i ’True Love’ (Foto: Warner Bros. Discovery)
Finaleparrene i ’True Love’ (Foto: Warner Bros. Discovery)

'True Love'-par taler om børn og forlovelse

Parret er flyttet sammen og taler allerede om, hvad de næste skridt er i deres forhold.

I dag er det en uge siden, at finalen i 'True Love' løb over skærmen. Og selvom Nicolai og Josefine ifølge løgnedetektoren ikke var hinandens ægte kærlighed, så er parret ganske uenige.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicolai er til snigpremiere på 'True Love'...

LÆS OGSÅ: Ingen følgere på Instagram: Var 'True Love' et flop?

I et talkshow på Discovery+ afslører parret, at de fortsat er kærester og er flyttet sammen. Showet blev optaget tilbage i september, og parret bekræfter over for Realityportalen, at deres forhold stadig er en dans på roser.

- Josefine og jeg er stadig sammen og har det helt fantastisk. Vi bor fortsat sammen og glæder os bare enormt meget til, hvad fremtiden bringer, fortæller Nicolai.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-stjerne har fundet kærligheden

Parret er flyttet sammen i Josefines lejlighed i Odense.

- Det er svært at sætte en dato for, hvornår vi egentlig flyttede helt sammen, fordi vi var sammen lige siden, vi kom hjem, og efter en måneds tid kom mange af hans ting ind i hjemmet. Vi er flyttet sammen hos mig og har lavet justeringer, så det er blevet fælles, forklarer Josefine.

Planlægger børn og forlovelse

Josefine og Nicolai har allerede taget et stort skridt i deres forhold, og de har allerede kurs mod de næste skridt på vejen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicolai og Josefine i 'True Love' Talkshowet (Foto: Warner Bros. Discovery)
Nicolai og Josefine i 'True Love' Talkshowet (Foto: Warner Bros. Discovery)

- Vi vil rigtig gerne ud og rejse i den nærmeste fremtid, og så er det ikke nogen hemmelighed, at vi begge ønsker en kernefamilie. Derudover så tænker jeg også, at det vil være på sin plads, at jeg en dag giver Josefine en ring på fingeren, afslutter Nicolai.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicolai åbner op om kræftforløb med store konsekvenser

Talkshowet handler om, hvordan det er gået 'True Love'-deltagerne efter programmet og har Emil Thorup som vært. Det kan ses fra i dag på Discovery+.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine åbner op om barnløshed