'True Love'-Nicoline tvunget til at afsløre utroskab efter 'True Love'

Nicoline åbner op om sin fortid med utroskab, og hvordan hun var nødt til at fortælle det til sine uvidende ekskærester, efter hun afslørede det i 'True Love'.

I dagens afsnit af 'True Love' åbner Nicoline op over for Marcus og fortæller ham om sin fortid med utroskab.

- Jeg føler mig meget forkert generelt som person, og jeg føler, at jeg ikke er et godt menneske. Det bunder i, at jeg har været ekskærester utro. Personen, jeg var utro med, endte jeg med at komme samme med, og ham endte jeg faktisk også med at være utro. Det er bare en ond cirkel, og jeg føler bare, at jeg bliver nødt til at stå ved det, fortæller Nicoline til Marcus, da de ligger i sengen i villaen.

LÆS OGSÅ: Kendt realitydeltager i 'Ex on the Beach'

Til Realityportalen uddyber Nicoline efterfølgende og fortæller, at hun faktisk var kærester med to fyre på én gang.

- Jeg har haft to kærester på én gang. Det er noget tid siden nu. Desværre var jeg lidt ældre. Det er to eller tre år siden, så det er ikke, fordi det var sådan noget fra børnehaven, indleder hun i videoen, som du kan se øverst i artiklen, og fortsætter:

- Der var et overlap på to eller tre måneder. Det var ikke, fordi jeg ville have dem begge. Jeg tror bare, at jeg pludselig var i det, og jeg kunne ikke rigtig komme ud af det. Jeg elskede dem begge to men på hver sin måde. Det endte så også med, at jeg gik fra den ene og fortsatte med den anden.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg fortryder dem ikke... men

Fandt ud af det efter 'True Love'

Selvom Nicoline valgte at fortælle om sin fortid i et tv-program, så vidste de to ekskærester ikke på daværende tidspunkt, at hun havde været dem utro.

- Det er noget, jeg virkelig ikke er stolt af, og som jeg har haft svært ved at sige her. Det er ikke, fordi jeg ikke ville sige det til dig, men det er i forhold til, at der stadig er nogen derhjemme, der ikke ved det, forklarer hun til Marcus.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Marcus afslører: Skulle have været med i populært realityprogram

Samtalen i villaen gjorde dog, at Nicoline valgte at fortælle det til sine ekskærester, efter de kom hjem.

- De ved det dog begge to godt nu. Men de vidste det ikke dengang. De har først fundet ud af det her efter 'True Love'. Der kom en samtale nede i villaen, som gjorde, at jeg skulle hjem og have nogle rigtig hårde og modbydelige samtaler. Og jeg gjorde det faktisk dagen efter, jeg kom hjem, så der var jeg ret god, forklarer Nicoline til Realityportalen og fortsætter:

- Det ville jo blive vist i fjernsynet, så jeg kunne ikke rigtig komme uden om det, og jeg syntes, at de fortjente at få det af vide af mig og ikke se det i tv.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'True Love'-deltager catfishet

Herunder kan du se klippet, hvor Nicoline åbner op om sin fortid til Marcus i 'True Love'.

Du kan se 'True Love' hver tirsdag på Discovery+.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicoline: Presset af jalousi