'True Love'-Kira frustreret: Vigtige samtaler er klippet ud

Kira så første afsnit med hele holdet fra 'True Love' mandag aften, og hun undrer sig over, hvordan det er klippet sammen.

I dag er der premiere på Discoverys nye dating-program 'True Love', og fra dag ét er der allerede rift om særligt én fyr. Og da denne fyr, Marcus, tilkendegiver interesse for både Kira og Nicoline, bliver der konkurrence blandt de to piger.

Det bliver Kira, der får lov at vælge sovemakker først, og hun vælger Marcus. På tv giver hun udtryk for, at Marcus også havde valgt hende, men det er klippet på en måde, så man tænker, at han hellere ville have sovet med Nicoline, og det bliver Kira overrasket over.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicoline, Marcus og Kira fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)
Nicoline, Marcus og Kira fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: WHAT: Paradiso med i 'True Love'

- Der er jo nogle samtaler, der ikke er med. Det mangler. Marcus siger til mig på ceremonipladsen, da jeg vælger ham, så hvisker han mig i øret, "jeg er glad for, du fik lov at vælge først", fortæller Kira til Realityportalen og fortæller om en episode mere.

- Han fortæller mig på et andet tidspunkt, at jeg er den, han helst vil, så det er sådan nogle samtaler, der gør, jeg har valgt ham. I afsnittet virker det til, at det er mig, der kun vil ham, og han ikke vil mig, og sådan var det ikke. Så har han i hvert fald løjet fra starten af, fortæller Kira.

LÆS OGSÅ: Sød historie: Derfor fik Naja en talisman af Loay

Kira er irriteret over, at hun, som hun selv siger, fremstår som en "mega ko", men hun tager det alligevel ikke så tungt.

- På den anden side er det sgu meget sjovt. Jeg kan indtil videre godt grine af det, fortæller Kira, der dog frygter for de kommende afsnit, hvis vigtige ting også er klippet ud der.

- Jeg tror helt sikker, jeg kommer til at forklare mig lidt. Når der allerede nu er nogle ting, så kan jeg få behov for at fortælle min egen side af historien, fortæller Kira efter at have set afsnit 1.

LÆS OGSÅ: Britney Spears: Deler vildt nøgenbillede