'True Love'-Bettina: Her har du set hende før

Det nye datingprogram 'True Love' får besøg af en deltager fra et andet populært datingprogram.

Snart ruller det nye dating-program 'True Love' over skærmen, og det bliver med en gammel kending blandt deltagerne.

Norske Bettina var nemlig med i den første sæson af 'Bachelor'. Det var ikke meget, vi så til hende dengang, da hun kom sent ind i programmet. Og selvom det blev til en date med hver af bachelorerne, fandt hun ikke kærligheden, så nu giver hun det et skud mere i endnu et dating-program.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe afslører abort: Føler mig skyldig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bettina præsenterer sig selv...

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor ligner Line Maria en, der har været oppe at slås

Produktionen bag 'True Love' må i hvert fald tro på, at det kan bære frugt for den norske kvinde, for det var ikke Bettina selv, der fik idéen til at være med.

- Jeg meldte mig ikke selv til. Jeg blev spurgt, om jeg ville være med, og det var en chance, jeg meget gerne sagde ja tak til. Jeg elsker at hoppe ud i ting med begge ben. Jeg var glad for, at jeg fik muligheden. Nu ved jeg ikke helt, hvad jeg går ind til, når det er første gang, men vi ser, fortalte en optimistisk Bettina til Realityportalen, kort før hun trådte ind i den toscanske villa.

LÆS OGSÅ: Taler ud om skilsmissen

Bettina har selv et bud på, hvorfor det hidtil ikke er lykkedes hende at finde kærligheden.

- Jeg er mig selv 100%, og jeg vil ikke ændre på noget, for at nogle andre skal være glade, for så er jeg ikke glad. Og hvis jeg ikke er glad, så kan de også mærke det, og så er de hellere ikke glade. Så det er en ond cirkel. Jeg er meget bestemt, og sådan er det, lød det fra Bettina.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

I 'True Love' er præmissen, at deltagerne skal teste deres følelser med løgnedetektors. Og det bliver ikke noget problem for den 29-årige kvinde. Det passer faktisk perfekt til, hvad hun leder efter i en kæreste.

- Jeg er meget alvorlig og ærlig. Jeg har følelserne uden på tøjet, og jeg vil ikke lyve, men hellere være ærlig og såre nogen, i stedet for at de skal finde ud af det bagefter. Det vigtigste for mig ved en drømmekæreste er også, at han er ærlig. Ikke noget med at gå bag om ryggen på hinanden. Jeg kan ikke fordrage folk, der lyver eller skjuler sandheden, forklarede Bettina.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single

Selvom Bettina er meget bestemt med, hvordan drømmefyren skal være personlighedsmæssigt, så er det ikke til at forudse ved første øjekast, hvem af fyrene der kunne være noget for hende.

- Udseendemæssigt har jeg ingen præferencer. Det kan man se, på dem jeg har datet før. Ikke én af dem ligner hinanden. De er alle forskellige, fortalte Bettina, der kommer fra Norge, men som har boet i København i otte år.

Du kan følge med i, om det lykkes Bettina at finde kærligheden i 'True Love', når programmet får premiere på Discovery+ den 13. september.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker