Türker til premieren på 'Paradise Hotel' sæson 16 (Foto: Anthon Unger)
Türker til premieren på 'Paradise Hotel' sæson 16 (Foto: Anthon Unger)

Türker rykker til Aalborg

Der er i den grad fart over feltet hos Türker, der nu er klar til at åbne sin fjerde butik i donutkæden Bronuts.

Den tidligere 'Paradise'- og 'Robinson'-deltager Türker Alici rykker til Aalborg. Her skal han nemlig åbne den fjerde butik i sin donutkæde Bronuts, som han startede sidste år med vennen Ninos.

- Det er kæmpe stort og med en masse vinduespartier. Det bliver sindsygt det her, lyder det begejstret fra Türker i en YouTube-video om den nye butik.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Og der er i den grad fart over feltet, for lejemålet til den aalborgensiske butik er kun netop blevet underskrevet, og selvom butikken endnu har sit inventar og sine medarbejdere til gode, så forventer Türker at kunne åbne allerede d. 16. juli.

Ikke mindst er den tredje Bronuts-butik, der ligger i København, heller ikke åbnet endnu. Størstedelen er dog her på plads, og den officielle åbning sker d. 19. juni.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Sådan får du succes på Instagram

Slog anden donutforretning

Dog var det ikke helt lige til at få sikret sig den fjerde butik. Der var nemlig en lignende forretning, der havde fået samme idé.

- Der er edermandme en anden donutforretning, der har spurgt efter lejemålet, fordi de gerne vil åbne en donutforretning præcis det samme sted, som vi gerne vil. Men igen - firstmovers, så vi har selvfølgelig fået det, fortalte Türker i YouTube-videoen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Numse-Rasmus smider tøjet

Så heldigvis endte det godt for Bronuts-vennerne, der nu kan se frem til at deres donutkæde bliver udvidet med endnu en butik. Dermed ligger der en Bronuts-forretning i Åbyhøj, Aarhus og så også snart København og Aalborg.

Herunder kan du se Türker foran den kommende forretning i Aalborg

 
Vis dette opslag på Instagram
 

SÅ BLEV DET OFFICIELT!? - Lejekontrakten er underskrevet og snart hedder @bronutsdk Butik nr 4 DOBBELT A! - VI SES TIL ÅBNINGEN 16. JULI KL 10:00 (på min fødselsdag endda ??) - Dannebrogsgade 9, 9000 Aalborg ???? - Det betyder jo også at vi søger nye medarbejdere ?? - Vi søger 1 butikschef Vi ser gerne denne person have erfaring fra restaurationsbranchen og have haft en form for lederskab og medarbejdere under sig og kan planlægge skemaer til vagtplaner med mere? - Derudover søger vi en god håndfuld Deltid, fuldtid og ungarbejdere - - Alle video-jobansøgninger bedes sendes til job@bronuts.dk Lav en kort video på 2-3 min hvor du fortæller om dig selv! Fyr den gerne af! - Kan du ikke sende den via mail, så send den via www.wetransfer.com! - Grundet til at vi gør det på denne måde, er fordi at man lærer en person at kende på en meget federe måde, samt til folk der er ordeblinde også har en fair chance for at lave en fed ansøgning ? Samt så afspejler det den måde vi er på og det vores koncept består af ? - Skriv i ansøgningen Hvilken butik og hvilken stilling du søger Fx Aalborg - deltidsstilling - - *obs* Undlad venligst at skrive til @kaninoz.oraha og jeg privat i forhold til arbejde, vi har nemlig intet at gøre med ansættelser af medarbejdere ?? - - #bronutsdk #teambronuts #donut #donuts #donuts? #donutlover #lovedonut #donutshop #food #foodlover #oreodonut #toffifeedonut #snickersdonut #daimdonut #donutcoffee #kinderdonut #buenodonut #maxidonut #marsdonut #twixdonut

Et opslag delt af Youtube -> ?Ü???? ????? ?? (@fitbyturker) den

LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt

Herunder kan du se Türker vise rundt i de kommende Bronuts-lokaler i Aalborg

LÆS OGSÅ: Teitur indrømmer: Jeg skal have barn med Christel

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om misbrug: Jeg røg på psyk