Türker og Sarah knust: Har mistet babyen

Selvom de havde håbet og bedt til gode nyheder, så blev parrets værste frygt desværre til virkelighed.

Efter fem dages ulidelig ventetid var det dommens time for Türker Alici og Sarah Tiedt, som i dag skulle til scanning og finde ud af, om deres babys hjerte var holdt op med at slå, og der var desværre ingen gode nyheder til parret.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

- Øv… Vi havde håbet på det bedste, men det blev desværre bekræftet i dag. Ingen liv tilbage i denne møgunge. Jeg vil faktisk sige, at det har ramt mig hårdere, end jeg lige havde gået og troet. Vi havde virkelig gået og glædet os efter 8 måneder, hvor vi havde prøvet. Det føltes virkelig som en evighed. Jeg ved ærlig ikke, hvad jeg skal skrive. Normalt synes jeg selv, at jeg er god til at skrive tekster, men lige den her er svære end de andre, skriver Türker på Instagram til et scanningsbillede og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

- Udover det så vil jeg bare sige tusind tak for alle jeres beskeder og jeres erfaringer. Det er virkelig noget, der har varmet vores hjerter! Og hold da helt op, hvor er der mange, der går igennem denne frygtelige process. Der skal sættes mere fokus på emner som dem her. Fordi det har hjulpet os at snakke om det! Jeg har aldrig i mit liv fået så mange kærlige beskeder, som dem i har sendt den seneste uge! Endnu engang… tusind tak!

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden

Nu skal parret sunde sig, og så vil de atter starte kampen for at få den familie og det ønskebarn, som de så inderligt ønsker sig. Læs hele Türkers opdatering herunder:

LÆS OGSÅ: Türker og Sarahs store sorg: Babyens hjerte slår næsten ikke