Türker (Foto: Janus Nielsen)
Türker (Foto: Janus Nielsen)

Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik

Nu fortæller reality-hunken, hvorfor han netop har valgt at åbne en donut-butik.

De senester måneder har 'Robinson'-og 'Paradise'-hunken Türker teaset for, at han snart ville åbne en butik i Aarhus. Han har dog været meget hemmelighedsfuld omkring, hvilken butik det drejede sig om, men i går afslørede han på sin Instagram-profil, at der er tale om en donut-butik, Bronuts, som han åbner sammen med sin gode kammerat, Ninos.

I en story spurgte han sine følgere, om de ville hjælpe ham med at få følgere på Bronuts' Instagram-profil. Han håbede nemlig meget på at kunne skaffe 500 følgere på blot en dag. Det viste sig at være nemmere end forventet, for allerede nu har Bronuts' Instagram-profil fået knap 7000 følgere, hvilket bestemt er noget, der kommer bag på reality-hunken:

LÆS OGSÅ: Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se danske kendisser i verdens bedste butik

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

- På kun seks timer fik vi 4000 følgere på vores Instagram, så det er virkelig fedt! Det havde jeg slet ikke regnet med. Så nu regner jeg virkelig med, at butikken bliver en succes. Jeg tror, at årsagen til, at vi har fået så mange følgere, er, fordi jeg selvfølgelig er et kendt ansigt, men også fordi folk bare er vilde med donuts. Så vi er sikre på, at det nok skal blive en succes, lyder det fra en glad Türker, der fortæller nærmere om, hvordan ideen er opstået:

- Det er en drøm, der har været under opsejling i lang tid. Det hele startede faktisk allerede i august sidste år, da min kammerat og jeg spiste donuts et sted i Budapest. Butikken var så flot, og det var bare lækkert og nice. Så snakkede vi om, at vi gerne ville gøre det samme i Aarhus, men vi gik fra det igen, fordi vi ikke kendte noget til det overhovedet og ikke anede noget om at starte butik. Da vi så var i Thailand i marts, hvor vi lavede videoer med donuts - sådan noget ala hvem der kunne spise flest, der fik vi så mange henvendelser. Der var altid mange mennesker der spurgte, hvor det var henne og var meget interesserede i de forskellige donuts, og man kunne mærke, hvordan folk bare elskede det. Og så tænkte vi: "Der er ingen butikker i Jylland eller på Fyn med donuts - kun Donkin' Donuts i København". Så vi undersøgte markedet og fik en masse hjælp fra folk, der ved noget om det, og så arbejdede vi os frem til der, hvor vi er nu, forklarer Türker og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

- Jeg åbner butikken med min bedste kammerat. Han er også helt ny i det hele, så vi har ikke rigtig noget erfaring. Men vi har selv klaret 85 procent af det hele, og så har vi fået lidt hjælp. Vi har spurgt meget om hjælp og undersøgt ting. Det er meget gennemtænkt, også butikken der er helt gul og lyserød, da det bliver temaet. Det skal være Instagram-venligt, så folk kan tage billeder derinde og genkende, at det er vores sted. Det bliver også os, der står i butikken, laver de forskellige donuts osv. Vi står for det hele, men vi har så leverandører til at levere dejen, og så tager vi den selv derfra. Vi har ikke sat en dato for åbningen endnu, da der ikke er helt styr på planen, fordi vi blandt andet mangler en fryser, så vi tør ikke love noget endnu, men vi regner med, at det bliver i august.

LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Derfor har jeg holdt en pause fra tv

 
Vis dette opslag på Instagram
 

@bronutsdk Donuts er klar til at indtage Danmark med storm ♥️??? #donut

Et opslag delt af Bronuts (@bronutsdk) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Er i klar til os Århuuuus? ♥️?

Et opslag delt af Bronuts (@bronutsdk) den

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det