(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!

'De unge mødre'-deltageren fik både positive og negative nyheder, da sundhedsplejersken var på besøg.

Den 4. januar blev Princess Natascha Ellen Linea Kaup mor for tredje gang, da sønnen Miso kom til verden. For nylig åbnede 'De unge mødre'-deltageren op og fortalte Realityportalen, at sønnen har det rigtig godt, og hun var sikker på, at han voksede helt efter planen. Derfor så hun frem til, at sundhedsplejersken torsdag skulle komme på besøg.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha løfter sløret: Skal Miso vaccineres?

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Her var der dog ikke kun positiv besked til Princess Natascha. Da sønnen blev vejet, sagde vægten 3190 gram, og dermed havde han kun taget ti gram på, siden han blev vejet for en måned siden. Det fortæller den unge mor på sin blog.

- Både barnepigen og jeg kan ikke få det til at hænge sammen. Vi synes begge, han virker større og tungere, og vi synes begge, at størrelse 50-tøj sidder strammere på ham, end da han blev født. Han har ikke virket sulten eller virket som om, han ikke fik nok mad. Så det kom som et kæmpe chok for os, skriver Princess Natascha, der dog også fik gode nyheder om sønnen.

- Han er vokset to centimeter. Hans øjenkontakt var, som den skulle være, og han kunne løfte hovedet så fint. Han var meget vågen i blikket og var bevillingsmæssigt aldersvarende, skriver hun.

LÆS OGSÅ: En måned efter fødslen: Nu kan Princess Natascha endelig gå på barsel

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle om sine politiske mærkesager.

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Det gjorde ondt

Princess Natascha føler ikke rigtig, at hun kunne have gjort så meget anderledes, men det var bestemt ikke sjovt at få beskeden om, at sønnen ikke voksede, som hun troede. Det fortæller hun til Realityportalen.

- Det gjorde selvfølgelig ondt at få at vide, at man ikke havde opdaget det. Men når man synes, at tøjet sidder strammere, og han er klar og frisk i blikket, og han bliver skiftet otte-ti gange om dagen, så tænker man jo ikke, at der er noget galt, siger hun og fortsætter:

- Men vi har lagt en plan, indtil hun kommer igen, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fundet sig selv: Jeg har ikke lyst til flere børn

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor får mine børn ikke altid aftensmad

Ikke nervøs

Den plan har hun fortalt mere om i blogindlægget.

- Så nu skal jeg amme i 30 min + 65 ml på flaske hver tredje time. Så nu skal han spise cirka seks timer af døgnet. Jeg synes, det virker som virkelig meget, men jeg tænker at gøre mit bedste for at overholde det, indtil hun kommer igen om 14 dage.

Derfor er Princess Natascha heller ikke nervøs for, at sønnen fortsætter med ikke at tage på i vægt, og hun vil fortsat kæmpe for at få amningen til at fungere.

- Nej, jeg er ikke urolig - ikke efter han får lidt erstatning. Vi ammer, alt hvad vi kan, og han får erstatning hver tredje time. Og så pumper jeg også ud, så han kan få det som erstatning i stedet for, siger hun til Realityportalen.

Her kan du læse hele Princess Nataschas blogindlæg om amning og sønnens vægt.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn