Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)

Trine raser over Mathias: Han er så barnlig!

'Reality Awards' starter dramatisk ud, da Trine finder ud af, hvad Mathias har gjort ved hendes plads.

Det var ikke just komplimenter, der blev udvekslet mellem Mathias Hjort og Trine Skjollander, da de gik fra hinanden i februar. Luften var iskold, og respekten væk, og netop som man troede, at der ingen chance var for, at det tidligere realitypar nogensinde ville tale sammen igen, dukkede de begge op i 'Paradise Hotel' for at gentage succesen fra sæson 14.

Det tvang det tidligere 'Paradise'-par til at forholde sig til hinanden, og for en stund lod det da også til, at stridsøksen var begravet. Lige indtil Mathias valgte at give sin ekskæreste et knust hjerte, der satte hende i fare på hotellet og i sidste ende sendte hende hjem.

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

Da Mathias og Trine møder hinanden til 'Reality Awards' i det seneste afsnit af 'Mit Paradiso Liv' er stemningen derfor dårligere end nogensinde, og Mathias puster til ilden ved at fjerne Trines bordkort fra pladsen ved ham.

- Det er typisk ham, han er så barnlig. Det er træls, at Mathias har flyttet mit skilt, og det viser bare, at han ikke er et voksent menneske, siger Trine, da hun opdager, at hendes ekskæreste har lavet rav i den.

- Det er ikke rart at se Mathias igen. Jeg bliver lige så trist og sur, som jeg altid bliver, når jeg ser ham, så det er ikke fedt. Jeg ville ønske, han var hjemme på Fyn, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-favorit springer ud i nyt projekt: Jeg vil hjælpe andre

Mathias vil ikke snakke med Trine

Mathias mener dog selv, at han har en god grund til at blande sig i bordplanen.

- Jeg bliver sat ved siden af min ekskæreste Trine, og det har jeg ikke lyst til. Der er ikke nogen grund til at ødelægge en god aften, fordi vi skal sidde og lege et eller andet, vi ikke er, for mig og Trine snakker ikke sammen, og det kommer vi aldrig til, lyder den hårde melding fra Mathias.

LÆS OGSÅ: Nu kommer forklaringen: Derfor sluttede det mellem Léa og Nicolai

Selvom aftenen startede dårligt ud, får Trine dog hurtigt vendt den dårlige stemning. Der er nemlig masser at være taknemmelig for.

- At Mathias er her resten af aftenen, det er jeg faktisk ligeglad med, for der er så mange andre dejlige mennesker, der er så gode ved mig, så det får mig til at glemme alt om Mathias, siger hun.

Se det fulde afsnit af 'Mit Paradiso Liv' på Viaplay og Viafree.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Gift ved første blik' tilbage med stor ændring

LÆS OGSÅ: UUH! Remee afslører store planer for det nye hus