Trine: Overvejede at tage hjem

Efter den episode, der udspillede sig i ‘Sommer i Sunny Beach’ var bartenderen Trine så ked af det, at hun overvejede at tage hjem, men hun blev og det fortrød hun ikke.

I torsdagens afsnit af ‘Sommer i Sunny Beach’ blev bade Marco og Trine sendt hjem fra deres vagt sammen med Anders og Peter bag baren. De to uheldige bartendere blev ofre for en hetz, som Anders og Peter kørte for at save dem over, og det må man sige lykkedes. Både Marco og Trine var begge tydeligt berørte efterfølgende, og dagen efter havde Trine da også moralske tømmermænd.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg faktisk overvejede at tage hjem efter den her aften. Dog fik jeg snakket med drengene - mest med Anders, og fik det lagt bag mig. Og jeg bestemte mig for ikke at "give op" og blive i Sunny Beach for at vise, at jeg altså ér en dygtig bartender, fortæller Trine og fortsætter:

- Dagen efter havde jeg heldigvis en fridag, hvor Pierre tog mig med væk fra Sunny Beach, og her fik jeg det hele lidt på afstand. Jeg var rigtig ked af det efterfølgende. Man føler sig magtesløs i og med, at man intet kan gøre i situationen, og man føler sig også lidt til grin. Det er jo skide pinligt at blive sendt hjem fra arbejde inden kl 01 fordi, man bukker under for gruppepres.

LÆS OGSÅ: Fyret 'Sunny Beach'-guide fortryder stadig

Tager ikke imod et nej

Og netop gruppepresset virkede lidt barskt i programmet, hvor man ser både Peter og Anders stå og grine ind i kameraet og sige, at de er ligeglade med konsekvenserne, de skal bare drikke Trine og Marco under. Og det kan være sværere at være pige bag baren.

- Drengene er meget dominerende og tager ikke imod et nej. De ved at mange piger ikke kan holde til så meget alkohol, og det synes drenge åbenbart er sjovt. Prøver man at sige nej, bliver man holdt mens en anden hælder sprutten ned i dig. Det er jo et eller andet sted meget sjovt i øjeblikket, men man tænker ikke over konsekvenserne. Jeg fik på ingen måde lov til at sige nej den aften, og det er også derfor at det gik så vidt, fortæller Trine, som dog understreger, at det normalt ikke er noget problem at være pige i baren.

- Desværre sker der tit det, at man udvælger en som man udvælger en, som man gerne vil drikke fuld på den pågælende aften.
Anders og Peter havde lovet mig at skåne mig og i stedet for gå lidt mere efter Marco. Jeg var dum nok til at tro på det, og i starten ville de bare køre lidt på mig for at Marco ikke fattede mistanke. Hverken Marco eller ej er særlig gode til at drikke - ingen af os kan holde til ret meget, og specielt ikke i forhold til de to store drenge som Anders og Peter er. De to drenge havde en mission for den her aften, og man må sige at det lykkedes dem ganske fint!

LÆS OGSÅ: ‘Sommer i Sunny Beach’: Vanvittig sæson! 

Alvorlige konsekvenser for alle

Men episoden, der startede som en sjov joke, endte med at få alvorlige konsekvenser. Trine fik 4 dages drukkarantene og Marco fik 7 dage, derudover blev drukkarantenerne for alle bartendere sat op fra 2 til 4 dage efter episoden, så Peter og Anders måtte også selv erkende, at det ikke var så smart.

Men selvom der var konsekvenser og aftenen endte i tårer for både Trine og Marco, så har den storsmilende bartender tilgivet de to alfahanner bag baren.

- Drengene og alle de andre kollegaer vidste godt, at jeg var ked af det over det, og heldigvis opstod der ikke nogen lignende situation senere på sæsonen. Jeg holder meget af både Anders, Peter og Marco og har tilgivet dem for den her aften, slutter hun.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.