Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)

Trine og Mathias sammen igen

Parret fra 'Paradise Hotel' har vist lagt låg på den svære fortid.

For hverken Mathias Hjort eller Trine Skjollander var det ønsketænkning, at de skulle møde hinanden igen på 'Paradise Hotel'.

Men faktisk viser det sig nu at gå overraskende godt for dem allerede efter kort tid på hotellet. Her ender de nemlig sammen på Solo, og det er som om, at nogle varme følelser kommer frem igen, da de ligger sammen på en madras på gulvet i det lille værelse.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Det kan man se i det nyeste afsnit 'Paradise Hotel'.

Her snakker de om aftenen, hvor Mathias og Anne P har haft et skænderi. Men Trine mener at have gennemskuet Mathias og vil have ham til at indrømme, at det er et fupnummer.

- Jeg føler sgu lidt, at Trine ser lidt igennem mig. Hun har sgu lidt set, at det der, det var fake. Og det vil jeg alligevel give Trine, at godt nok kan hun sige nogle sjove ting, men hun er skarp til at spille spillet, roser Mathias sin ekskæreste.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Det tidligere par blev kærester i sæson 14, der blev vist i 2018, men i februar 2020 gik de på en turbulent måde fra hinanden. I løbet af aftenen på Solo er det som om, at der bliver lagt låg på den svære fortid.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Den første ‘Bachelor’-date ender helt skidt

- Stemningen er faktisk helt vildt god mellem mig og Mathias. Det er bare godt, smiler Trine.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og Viafree.