Trine indrømmer: Jeg gjorde min far ked af det

Trine vidste godt, at hun gik imod sine forældre og især sin far, da hun rejste til Mexico.

Det er ikke alle, der synes, det er en god idé at medvirke i et realityprogram. Det oplevede Trine Skjollander, da hun fortalte til sin familie, at hun skulle være med i 'Paradise Hotel' 2021. Og det var jo endda anden gang, hun skulle give dem den besked.

Men det gjorde det ikke lettere.

LÆS OGSÅ: Anne P taler ud: Derfor kaldte jeg Lukas for en lille so

Der var især én person, hvor hun var klar over, at han ikke ligefrem ville juble, når han fik beskeden om, at hun muligvis skulle deltage i 'Paradise Hotel' endnu engang.

- Jeg valgte at fortælle min far om, at jeg ville tage til Mexico igen, nærmest inden jeg tog til casting. Det var ikke mine forældres største ønske, fortæller Trine til Realityportalen.

Hun fortsætter:

- Han synes, mit arbejde er så vigtigt, og han hjælper mig jo også med det hver dag, og han går jo også selv meget op i det. Man kan jo også sige, at han har hjulpet mig i gang med alt med salonen, så at jeg tager afsted, det er jo også at gå imod ham. Så det blev han lidt ked af.

LÆS OGSÅ: Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro

Trine kan sagtens forstå sin fars reaktion, men hun var også helt overbevist om, at det nok skulle gå fint, og hun synes, der var så mange positive ting, der talte for, at hun skulle rejse.

- Jeg ville aldrig nogensinde svigte det, jeg har her hjemme. Det var bare en fed oplevelse for mig, der også ville kunne give mig mange gode ting, når jeg kom hjem igen. Så jeg så bare så mange muligheder ved det.

I dag er alt fint mellem hende og hendes far, og 'Paradise'-baben har også mærket, at hun ikke er helt så ung og vild, som hun var, da hun for første gang var med i realityprogrammet.

- Jeg har sagt til ham, at jeg er nok bare blevet lidt mere voksen. Og han havde nok ret. Sådan er det nok altid - forældrene har nok lidt ret i sidste ende, indrømmer baben.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Svært at sige i salonen

Familien har støttet hende i deltagelsen, selvom de ikke mener, det er verdens bedste idé.

- Den her gang fortalte jeg også mine små brødre om det, det gjorde jeg ikke sidste gang. Den gang gik de på gymnasiet og var meget unge. Jeg var bange for, at de ville fortælle det til alle. Så jeg følte, at jeg skuffede dem den gang ved ikke at sige det. Så derfor fortalte jeg det til dem.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

Udover at fortælle det til familien, skulle det jo også på et tidspunkt meldes du til kollegerne. Faktisk havde Trine det lidt dårligt med at give besked om 'Paradise' i salonen i Aalborg.

- Det er jo mit arbejde og det, jeg går op i. Så det var lidt svært at få det sagt. Man tager jo ikke bare lige væk, siger hun.

Efterfølgende har hun heldigvis opdaget, at mange kunder synes, det er sjovt, og de spørger ofte meget interesseret ind til eventyret på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram