(Foto: Lars E. Andreasen)
(Foto: Lars E. Andreasen)

Trine Dyrholm i topform: Helt vild med 50

Trine Dyrholm er et godt sted i livet.

Trine Dyrholm og husbonden, Niclas Bendixen, fejrede sønnen, Aksels, 14-års fødselsdag med en aften i byen. Først på restaurant og så en tur i biffen til premiere på 'Kagefabrikken'. Der var ingen aldersforskrækkelse at spore i familien Dyrholm, hverken hos Aksel eller hans mor.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Daniel Wagner er på den røde løber til Sport 2022...

– Jeg har jo elsket at fylde 50 år i foråret, jeg synes, det er dejligt. Som 50-årig står man lidt mere solidt på sine ben. Nu har jeg lige været på skiferie, og det var jo ikke så solidt. Men livet er jo en lang refleksion, og her midtvejs er det som om, man tænker, at der nu er nogle ting, som jeg ikke gider bruge tid på længere. Nu må man acceptere og gå videre. Og så er jeg heldig og privilegeret at have en masse gode projekter, både hvor jeg skal rejse ud i verden og en masse sjove danske projekter også, fortalte en veloplagt Trine Dyrholm, som havde sørget for en fin fejring af Aksel.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i stor sorg

– Min meget store dreng, som er vokset mig over hovedet, fylder 14 år i dag. Vi er her, fordi Aksels meget gode ven er søn af fotografen på 'Kagefabrikken', som er en af vores meget gode venner. Så vi bakker op på familiefronten, sagde Trine og afslørede, at teenagesønnen langt fra kun er interesseret i skærmtid.

– Aksel ønsker sig ikke kun elektronik, han er også lidt old fashioned på en sjov måde. Han er også meget kreativ og gør sig både i skuespil og dans, og så er han sin egen. Han er en vidunderlig dreng.

LÆS OGSÅ: Anne Sofie Espersen scorer nyt job