Trekantsdramaet: Mai Manniche gav Alexandras kæreste et ultimatum

Mens grevinde Alexandra, 58, var kæreste med Nicolai Peitersen, 53, havde han i halvandet år også et forhold til Mai Manniche, 38, der troede, techmillionæren skulle være hendes mand.

I forrige uge brød grevinden med Peitersen, og kort efter bekræftede hendes pr-rådgiver overfor HER&NU, at det skyldes, at han "havde en anden".

LÆS OGSÅ: Alexandra i hårdt brud med kæresten

Og tirsdag indrømmede Mai Manniche, at det var hende, han var sammen med.

Hun havde dog allerede i november givet ham et ultimatum, og "kort efter jul" havde hun sagt stop.

Mai Manniche til premiere på 'Den Skaldede Frisør - The Musical'. (Foto: Peter Hauerbach)
Mai Manniche til premiere på "Den Skaldede Frisør - The Musical". (Foto: Peter Hauerbach)

Til Se og Hør fortæller smykkedesigneren, at hun vidste, Nicolai var kæreste med Alexandra, da de blev venner, men at han fortalte, han i al hemmelighed var gået fra hende - det ville dog først komme ud, når "Alexandras investeringer i Peitersens firma var blevet afklaret".

Der er tale om Wikifactory, som grevinde Alexandra var med til at stifte i januar 2021, og som grev Felix har skudt godt en million kroner i. Hendes egen investering i firmaet er ukendt.

LÆS OGSÅ: Nicolai Peitersen undskylder utroskab

Ifølge Mai Manniche var hun og Nicolai Peitersen sammen i godt halvandet år - altså fra et tidspunkt sidst på sommeren i 2021.

- Havde jeg vidst, at han var i et forhold med Alexandra, havde jeg aldrig indgået et forhold med ham, hvilket jeg skar ud i pap for ham fra starten, siger Mai Manniche til ugebladet.

På Instagram har man også kunne følge hendes problemer med Peitersen.

LÆS OGSÅ: Tv-vært mistede sin far: Fortsatte tv-optagelserne

I april sidste år fortalte hun f.eks. at hun et par dage inden sin 38 års fødselsdag havde afsluttet sit forhold "gennem de sidste seks måneder".

Og i november skrev hun, at de igen var gået fra hinanden. De havde klinket skårene efter bruddet i foråret, men altså gjort det forbi.

Denne gang havde hun dog givet ham et ultimatum.

Mai Manniche med sin mor, Vibeke. (Foto: Anthon Unger)
Mai Manniche med sin mor, Vibeke. (Foto: Anthon Unger)

- For et år siden mødte jeg (igen) min sjæleven og ham jeg troede skulle være min mand. Det har været et godt, men også turbulent år - vi gik fra hinanden i foråret, men fandt sammen igen. Af mange grunde har vi holdt det hemmeligt. Men i sidste uge gav jeg ham et ultimatum - der skulle ske ændringer. Det siger vidst sig selv hvad han valgte. Kærlighed er fantastisk, men kærlighed er også svært. Hvis ikke jeg havde stillet et ultimatum - havde alt bare fortsat. Men det kan jeg ikke og jeg agerer på mine følelser, den jeg er og det jeg forventer af livet. Herunder en mand der forguder mig og er der for mig 100%, ikke kun når det passer ham, betroede Mai Manniche sine følgere den 6. november sidste år.

LÆS OGSÅ: Ydmyget i nyt tv-program

Blot en uge inde i det nyt år skrev hun så, at det var helt slut mellem dem.

Nicolai Peitersen. (Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix)
Nicolai Peitersen. (Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix)

- I snart 1,5 år har jeg været i et forhold, der af så mange grunde måtte holdes hemmeligt. Det har været godt – men også rigtig hårdt. Vi er gået fra hinanden flere gange, mit hjerte er i den grad bliver gennemboret og jeg har lært en del på den rejse. Men nu er det slut – og det er alene min beslutning, da jeg kort efter jul sagde stop. Det gør ondt at se et andet menneske være ked af det, men jeg må bare sige, at hvis kærligheden havde været stor nok. Så var der truffet nogle valg – dem traf han ikke, lød det kryptisk på Instagram den 8. januar.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen afslører: Vi mistede vores søn

Her fortalte hun samtidig, at hun var træt af at vente på ham og de problemer det gav, at det skulle være hemmeligt.

- Onde tunger spreder rygter om, at forholdet er pure opspind, fordi jeg ingen billeder har vist af os sammen. Det har netop været én af de kameler jeg skulle sluge, at vi ikke kunne være offentlige. Det blev jeg dog igen og igen lovet ville ændre sig. Men efter 1,5 år og ingen fremskridt på den front, så må jeg erkende, at det skal slutte. Måske i en dag får at vide hvem det var og den fulde historie – om end jeg ikke orker og ej heller har lyst til, at rydde forsider af den grund, slog Mai Manniche fast.

Hun skrev også, at hendes følgere måske "en dag får at vide hvem det var og den fulde historie".

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe scorer Alexandras eks

Kort efter grevinde Alexandra sidste mandag gennem sin pr-rådgiver fortalte, at hun havde droppet Peitersen prompte efter hun var "gjort bekendt med nogle kendsgerninger", skrev Mai Manniche på Instagram, at hun havde været udsat for "gaslighting".

– Jeg har af hensyn til den anden kvinde han bedragede sideløbende med mig, ikke yderligere kommentarer, skrev hun videre.

Hun er dog siden stået frem med sin historie. Og det følte hun sig tvunget til.

- Jeg er ikke selv gået til pressen - jeg havde intet valg eftersom historien var blevet lækket. Jeg kunne fortælle min historie - eller lade dem skrive rygter etc. Jeg fortalte selvfølgelig min historie og har ikke yderligere, meddelte hun onsdag.

Nicolai Peitersen er ikke vendt tilbage på HER&NU's henvendelser.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Valgte barnet fra