Tre gode råd til en underholdende og indbydelsesrig indretning 

Dette indhold er sponsoreret

Når man erhverver sig en ny lejlighed eller et nyt hjem, så kan man komme i en situation, hvor man er blank for ideer til indretning. Som en forfatter går man simpelthen i blokade, og kan ikke træffe en beslutning, da man ikke selv ved hvad man vil have og kan lide.

I sådan en situation, kan du med fordel søge inspiration fra kataloger, boligmagasiner og internettet - du er allerede godt på vej ved at læse det her.

Nedenfor vil du kunne finde tre gode råd til hvordan du får en spændende og god indretning i dit nye hjem eller hvordan du får piftet dit nuværende interiør op. Det behøver nemlig hverken være dyrt eller anderledes for, at være godt.

Sjove citater på væggene giver en charmerende og hyggelig stemning

Væggene er ofte et godt sted, at komplimentere din indretning på. Det er ofte her, hvor man kan gå amok og skille sig lidt ud fra mængden. Det er nemlig her, hvor kan give ens rum noget personlighed uden det tager fuldstændig over, og bliver vanvittigt.

En måde at gøre ens rum i hjemmet mere indbydende og hyggelig på er, at anskaffe sig en citatplakat. Citatplakater er personlige, og har muligheden for at skabe præcis den stemning, som du ønsker dit rum skal være.

Hvis det er på kontoret kan det være et inspirerende og motiverende citat. Er det i stuen kan det være et morsomt citat, som I kan diskutere og grine af i fællesskab til arrangementer, og er det i soveværelset kan du anskaffe et citat fra din yndlingsfilm eller bog for at skabe en intimstemning.

Det er kun fantasien som sætter grænserne, når det kommer til citatplakater, og det gælder bare om slå sig løs - der findes intet bedre end personlig indretning, hvor gæster føler sig velkomne og kan mærke entisiasmen.

Lyse farver åbner stuen og køkkenet op

Når det kommer til de mest brugte rum i hjemmet, så gælder det ofte om at holde dem åbne og indbydende. Dette kan lyse farver være med til at hjælpe på.

De lyse farver er med til at åbne rummet op, og skaber samtidig muligheder for at matche møblerne med nogle andre og spændende farver. Det lyse og åbne køkken inviterer til familiemadlavning eller en madlavningdate med kæresten, og den lyse stue med de komplementerende møbler kan gøre naboerne misundelige når de går forbi og kan mærke energien fra rummet.

Gør brug af genbrugsforretninger og salgssider for gode tilbud

En måde også at holde din indretning personlig på er, at gøre brug af genbrugsforretninger og salgssider. Retro og vintage møbler er der en del af, at finde, hvis bare du leder godt nok efter dem. Disse møbler er ofte billigere og er med til at give dit hjem en personlig fornemmelse, og derved gøre det mere indbydende.

Røde kors, DBA.dk og Facebook Marketplace er allesammen gode sider, hvor man kan finde en masse guld, hvis bare du er villig til at kigge et par gange om ugen.