Trækker sig fra konkurrence: Sara Bro modtager iltbehandling under optagelserne

Sara Bro måtte under tv-optagelserne til '5. Gear' modtage iltmaske efter en snurretur på nisseringen.

Sara Bro giver den lige nu gas i øvelokalet til 'Vild med dans', hvor hun danser med Morten Kjeldgaard, og det går rigtig godt, men knap så godt gik det, da hun tidligere på året medvirkede i Kanal 5 programmet '5. Gear', hvor hun sammen med radiovært og journalist Maria Jencel skulle køre race mod andre kendte danskere.

- Jeg har det megadårligt. Jeg kan ikke gå ind i den (bilen red.) igen nu, så skal der gå et stykke tid. Jeg har det sindssygt dårligt til overhovedet at kunne køre det sidste løb, siger Sara Bro i programmet på Dplay efter at have kørt et løb.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager fik lussing under træningen

I klippet kan man se Sara Bro og hendes makker Maria Jencel i en ambulance, hvor de bliver iført iltmaske. På Instagram skriver Maria Jencel, at de også kastede op på grund af rundtossethed.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna tæt på hinanden: Forkælet med fodmassage

- Rød bil trækker sig altså fra en tur mere i karrusellen. Det her betyder altså, at hun seriøst har det skidtmads, siger kommentator Jacob Riising i programmet, og hans medkommentator Jesper Carlsen er meget enig.

- Det er det eneste rigtige at gøre, for når man først har fået rumlen i maven, så er der ikke noget, der hjælper, og hvis vi skal have hende med i finalen, så skal hun ud af det her nu, siger han.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Se klippet herunder, hvor Sara Bro må overgive sig til ambulancestolen og iltmasken, og se hele afsnittet på Kanal 5 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud