Tour-værten trives: Bryllup må vente

TV-værten Rasmus Staghøj og hans forlovede, Katrine Hughes, har ikke travlt med at blive gift.

Rasmus Staghøj blev forlovet med Katrine Hughes for to år siden, men siden er der ikke sket så meget.

– Brylluppet er udskudt. Man plejer at sige et år efter forlovelsen, men den er altså overskredet. Charlie kom til verden, og vi lever fint med en forlovelse sammen med vores søn, siger den 36-årige vært på TV 2’s 'Aftentouren' til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedet...

For kort tid siden fraflyttede familien en ejerlejlighed på Christianshavn, og nu venter de på at flytte ind i en ejendom under opførelse i Carlsbergbyen, København.

LÆS OGSÅ: Povl Dissing er død: Sådan var hans sidste tid

– Så imens bor vi hos min svigerfar på Islands Brygge, afslører Rasmus Staghøj, der frem til slutningen af juli lever en nomadetilværelse på de franske lande- og motorveje.

Har grædt over Chris

– Jeg savner familien, men vi facetimer hver dag. Min søn synes ikke altid, det er lige spændende, men han vinker til mig i hvert fald, siger Rasmus Staghøj om afsavnet til familien.

LÆS OGSÅ: Cykelhelt kæmper med selvværdet

– Det er skønt at være far. Livet giver mening på en ny måde. Katrine og jeg har da talt om flere børn på et tidspunkt, men vi har ikke så travlt. Det ville da være rart med en lillebror eller lillesøster, siger Rasmus Staghøj, der har grædt mange tårer efter tabet af Tour de France-kollegaen og vennen Chris Anker Sørensen, som omkom sidste år ved en cykelulykke i Belgien.

LÆS OGSÅ:  På hænder med bar røv

– Det har til tider været barskt at mindes, men også smukt. Jeg bilder mig ind, at Chris kigger ned fra oven og nyder det fantastiske Tour de France, siger han vemodigt.