Foto: TV3
Foto: TV3

Tosset Gustav: Kendte danskere propper sig med stoffer

Gustav er godt træt af at se sine kendis-kollegaer tage stoffer, når han forsøger at more sig i byen.

Gustav siger aldrig nej til en god fest. Men glæden ved at feste er den senere tid blevet afløst af vrede. Gustav fortæller via Facebook, at rigtig mange kendte danskere nærmest bader i stoffer, når de går i byen.

-Gud hvor er jeg egentlig træt af at tage i byen. Var i byen igår og jeg syntes at det er så ærgerligt og ikke mindst sørgeligt at se, hvor mange mennesker det tager stoffer. Og jeg syntes at det er endnu mere forfærdeligt, når jeg er til store events og ser alle mulige kendisser, der ruller sig i sne. Hvad er det for et forbillede, spørger Gustav på sin Facebook. (uredigeret)

LÆS OGSÅ: Gustav jubler over Kays anus

De har et ansvar

Gustav er særligt optaget af, at man som offentlig person har et ansvar over for de unge.

-Jeg har ikke lyst at hænge nogle mennesker ud eller nævne navne, men jeg syntes at når man et en offentligt person, så bør man tænke over hvilket signal man sender til de unge mennesker, skriver Gustav yderligere. (uredigeret)

Selv om Gustav er klar over, han ikke kan ændre på den kedelige tendens, så har han alligevel et budskab til sine fans.

-Jeg ved godt, at jeg sikkert ikke kan ændre en skid, men jeg håber at jeg kan nå ud til mine fans og sige; Det er slet ikke cool eller fab at tage stoffer. Det føler jeg, at jeg har et ansvar for at sige og gøre opmærksom på dette. Så lad være med at tage stoffer, du ender bare med at ligne en rosin til sidst og det er slet ikke fab, skriver Gustav på sin Facebook

LÆS OGSÅ: Gustav dater Hamsa igen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.