Tommy Kenter: Hemmeligt bryllup

Den 70-årige skuespiller har giftet sig med kæresten Janne Hiort.

Det var en glad Tommy Kenter der mandag aften modtog Hædersprisen ved uddelingen af Årets Reumert på Folketeatret. Her bekræftede skuespilleren også overfor HER&NU, at han har giftet sig med kæresten Janne Hiort, 57.

- Det er rart og dejligt. Det var helt privat ceremoni, sagde Kenter til HER&NU.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at frieriet foregik i haven i sommerhuset.

– Jeg er romantisk med stort R, så selvom vi sad og fik en prosaisk kop kaffe, sparede jeg ikke på romantikken. Og hun sagde til alt held ja. Vores ringe er hammerslået sølv, som vi valgte i fællesskab. Jeg gik jo ikke ud og købte ringe, før jeg vidste, om hun ville giftes med mig, siger han til avisen.

Tommy Kenter viste vielsesringen og Hædersprisen ved Årets Reumert. (Foto: Michael Stub)
Tommy Kenter viste vielsesringen og Hædersprisen ved Årets Reumert. (Foto: Michael Stub)

Kenters datter, som er cand. theol., viede sammen med Københavns kulturborgmester parret på Det Ny Teater lige inden den store nedlukning i marts.

- Det er første gang jeg er blevet gift og dagen var helt fantastisk. Det er det største. Vi havde lavet vores egen ceremoni, og min datter viede os i det smukke rum under Det Ny Teater. Musikken var med Beach Boys og Procol Harum, sagde han i april til iscene.dk

Her fortalte han også, at der med vielselsen fulgte en renselsesproces.

- Vi flyttede sammen i år, og jeg solgte mit hus igennem 12 år, hvilket betød, at der skulle sorteres og smides ud fra et langt liv Og det er sgu hårdt, men også en stor tilfredsstillelse, når det er ovre.